Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’nin 30’ncu Güncellemesi Test Sunucularına Yüklendi!

PUBG’nin yeni güncellemesi sunuculardaki yerini aldı.

400 milyondan fazla kez indirilen ve 250 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan PUBG yeni bir güncelleme daha aldı. En çok oynanan battle royale oyunlarından bir tanesi olan PUBG yeni güncellemesini sunucularına yükledi.

Bugün PUBG’nin resmi web sitesi üzerinde duyurulan 30’ncu güncelleme ile yine oyuna çeşitli yenilikler geldi. Tonlarca yeni içerik ile oyuncularının yüzünü güldüren yapım daha zengin bir içeriğe kavuşmaya devam ediyor. Güncelleme ile oyuna yeni araç, oyuncular tarafından talep edilen daha fazla özellik oyuna dahil edildi.

Test sunucularında yer alan yeni güncelleme ile oyunculara yeni ve küçük bir ölüm canavarı olan 45 kalibre Deagle, amfibik taarruz aracı BRDM-2 ve patlayabilen Gelişmiş Yakıt Bidonları oyunculara sunuluyor. Buna ek olarak eski favorileri yeni bir yöntemle kullanılabilen yeni bir özellikte oyuna geldi. Oyuncuların harita üzerinde yepyeni bir şekilde gezinmesine olanak tanıyan ve tamamen yeni bir boyutta karşımıza çıkacak olan Kenarlara Tutunma özelliği oyuna yeni bir hava katacak.

Silah Ustalığında yapılan ve oyunculara XP bonus etkinlikleri ile özel maçlar yapma imkanı sunan güncelleme şuanda test edilebiliyor.

Yeni Araç: BRDM-2

İşaret fişeği kullanıldığında özel Yardım Paketinde beliren zırhlı ve amfibik bir devriye arabası olarak karşımıza çıkacak olan BRDM-2 kaliteli bir tasarıma sahip olacak. Bu araç tüm haritalarda işaret fişeği ile ortaya çıkacak.

PUBG’nin 30’ncu Güncellemesi Test Sunucularına Yüklendi 2

Yeni Silah: Deagle

Kask kırma silahı olarak bilinen Deagle oyun içerisindeki en yüksek hasar veren silah olarak karşımıza çıkacak. Tüm haritalarda kullanılabilecek.

PUBG’nin 30’ncu Güncellemesi Test Sunucularına Yüklendi 3

Tüm güncelleme detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.