Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’de Motorlu Planör Bilgisayar Ve Konsollara Geliyor

PUBG'ye motorlu planör aracı geliyor.

10 Ocak’ta yeni sezonu ile oyuncularla buluşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, güncellemelerle genişlemeye devam ediyor. Oyunun en yeni eklentisi ise motorlu planör olacak.

PUBGde Motorlu Planör Bilgisayar Ve Konsollara Geliyor 2

PUBG laboratuvarlarında yapılan yoğun testlerin ardından, motorlu planör aracı sonunda oyuncularla buluşacak.  İlk olarak PC oyuncularının deneme fırsatı bulacağı araç 15 Ocak’ta bilgisayar için yayınlanacak. Konsollara ise 6. sezonun başlamasıyla birlikte gelecek. Altchar sitesinin yaptığı habere göre 30 Aralık’ta testleri tamamlanan motorlu planör aracından oldukça olumlu sonuçlar alınmış. Bunun sonucu olarak da PUBG, bu yeni aracı 15 Ocak’ta yayınlayacaklarını duyurdu.

Hava araçları kullanım mekanikleri büyük oranda aynı kalacak olsa da yeni yapılan duyuruda motorlu planör hakkında çeşitli bilgiler de paylaşıldı. Yapılan bu duyuruya göre motorlu planörün özellikleri şu şekilde:

  • Motorlu planör Erangel ve Miramar için kullanılabilir olacak.
  • Motorlu planör 2 koltuğa sahip olacak. 1. koltuk pilot için 2. koltuk ise bir yolcu için olacak. Bu yolcu aynı zamanda ateş de edebilecek.
  • Motorlu planör haritanın çeşitli yerlerinde doğacak.
  • Havalanmak için saatte 65 km hıza ulaşmanız gerekecek. Satte 70 km hıza ulaşıldığında ise otomatik olarak havalanacak.
  • Yakıt tüketimi ise tamamen yaptığınız hıza bağlı olacak. Yani ne kadar hızlı giderseniz o kadar çabuk bitecek yakıtınız.
  • Araç boş depo ile doğacak ve hareket etmeden önce doldurmanız gerekecek.
  • Ne kadar yükselebileceğinizin ise bir sınırı olmayacak ancak yükseldikçe motorunuz güç kaybedecek.

PUBG Corporation’ın belirttiğine göre bu yeni araç ortalama her 40 bölgede 10 tane olmak üzere belirecek. Her ne kadar kontrolleri de sabit olacak gelecek olsa bile ileride kendi özel kontrol tuşlarınızı da atayabileceğiniz belirtilmiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.