Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG’de Kısa Süreliğine Ürün Ticareti Yapamayacağız!

PUBG Corp, kozmetik ürün alım satımını yasakladı.

Her geçen gün yeni bir gelişmenin yaşandığı PlayerUnknown’s Battlegrounds cephesi, dün yaptığı bir açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

PUBG’de Kısa Süreliğine Ürün Ticareti Yapamayacağız 2

Dün PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Steam sayfasından yapılan bir açıklama ile oyun içerisinde ürün alıp satmanın kısa süreliğine durdurulduğu belirtildi. Bilindiği üzere oyuncular bir çift özellik kullanarak oyun içerisinde kozmetik ürün ticareti yapabiliyorlardı. Counter-Strike: Global Offensive ve Team Fortress 2’de skin vb. ürün alıp satabildiğimiz gibi aynı durumu PUBG’de de yapabiliyorduk. Steam pazarında kozmetik ürün alıp satmamızı sağlayan Market Trade, yapılan açıklama ile gündemdeki yerini aldı.

PUBG’nin açıklamasına göre üçüncü taraf web siteleri tarafından oyuncuların birbirlerine karşı kozmetik ürün alıp satmaları çeşitli sorunları beraberinde getirmiş. Bu sorunları dikkate alan PUBG Corp, “sistemin kötüye kullanılması” nedeniyle oyuncuların birbirlerine karşı kozmetik ürün alıp satmalarını kısa süreliğine durdurduğunu belirtti. Şuan da alınacak tek önlemin bunu yasaklamak olduğunu belirten PUBG Corp, bu sistemin ne zaman tekrar kullanıma açılacağı konusunda da herhangi bir detay vermedi.

PUBG Corp, yapılan ticaretlerle ilgili sorunları çözdükten sonra belirtilen kısıtlamaları ortadan kaldıracağını belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. ecmd

    Umarım oyuncular belli bir zarara uğramaz

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.