Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Xbox One’da 48 Saatte 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı!

PUBG'nin konsol sürümü sadece 48 saat içerisinde 1 milyon oyuncuya ulaştı.

12 Aralık’ta Xbox One platformuna çıkış yaparak ilk kez konsol oyuncularıyla buluşan PlayerUnknown’s Battlegrounds, bugün gelen satış rakamları ile bekleneni fazlasıyla verdiğini ispatlamış oldu.

PUBG Xbox One’da 48 Saatte 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 2

Geçtiğimiz hafta konsol oyuncularının karşısına çıkan PlayerUnknown’s Battlegrounds, bir günde 500.000 bin adet satış yapmış ve hızla b rakamın arttığını belirtmiştik. Bugün gelen bilgiler ile PUBG’nin sadece 48 saatte 1 milyon oyuncu kitlesine ulaştığı gün yüzüne çıktı. Brendan Greene Twitter üzerinden 1 milyon oyuncu sayısını coşkuyla duyurdu. Konsol platformunda böyle bir başlangıç yapan PUBG, grafiğini bozmazsa bilgisayar platformundaki 25 milyon satış rakamlarını alt üst edebilir.

Oyunun sürekli güncelleme almasının ve zengin bir içeriğe sahip olmasının da satış rakamları üzerindeki etkisi büyük. Brendan Greene, “Oyuncuların geri bildirimlerini görüyoruz ve dikkate alıyoruz. PUBG’yi güncellemeye devam edeceğiz” dedi. Önümüzdeki haftalarda BlueHole, oyunun 1 milyon satış rakamlarını kutlamak için PUBG’nin konsol sürümünün güncelleneceğini duyurdu. Yeni güncelleme ile birlikte oyundaki FPS düşüşüne iyileştirmeler yapılacak ve bazı nesnelerde yenilenecek. Tüm dünyada konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından büyük bir keyifle oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds, ilerleyen günlerde de mobil platformda karşımıza çıkacak.

Oyunun mobil sürümünü günümüzde iki firma geliştiriyor. Ancak oyunun mobil platforma ne zaman çıkacağı belirsizliğini koruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.