Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG: Survivor Pass Nedir, Ne İşe Yarar?

PUBG'deki Survivor Pass sistemini açıkladık.

Kısa süre önce popüler battle royale oyunu PUBG’ye hem kış haritası Vikendi, hem de yeni Survivor Pass eklendi. Daha önceki Sanhok Event Pass’in aksine Survivor Pass içinde 100’den fazla görev dolu seviye ve Vikendi temalı kozmetik eşyalar yer alıyor.

pubg survivor pass rehberi 1

PUBG Survivor Pass Nedir?

Başlangıçta söyleyelim, bütün oyuncular Survivor Pass’e ücretsiz olarak erişebilecek. Fakat 45 TL ödeyen oyuncular Premium Survivor Pass paketini de satın alabilir. Bu paketin içinde ise 60’ın üzeirnde özel skin ile emote yer alıyor. Aynı zamanda diğer premium görevleri de var.

Sadece maçlara girerek EXP kazanmaya başlayabilir ve Survivor Pass’inizi seviye atlatabilirsiniz. Bunların içinde başlangıç görevlerinin yanı sıra günlük, haftalık, premium ve Challenge görevleri de var. Fakat bazı görevler sadece PUBG Premium Survivor Pass sahiplerine sunuluyor.

Her seviyede yeni bir Kupon kazanıyorsunuz ve bununla kupon mağazasından yeni eşyalar satın alabiliyorsunuz. Kuponu mavi, sarı ve beyaz eşyalarda kullanmak mümkün. Her bir renk farklı kozmetik eşyaları temsil ederken, altın kuponlarla oyundaki en iyi eşyalara erişebilirsiniz.

Survivor Pass Event toplamda 10 hafta sürecek. Dolayısıyla bitmeden önce mümkün olduğu kadar oynayın. Ne kadar oynarsanız, alacağınız ödül sayısı da o kadar artacak.

pubg survivor pass rehberi 2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.