Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG PS4’e Nathan Drake Ve Ellie İçerikleri İle Çıkacak!

PUBG PS4 ön siparişleri ile sürpriz hediyeler veriyor.

Günümüzün popüler oyunları arasında yer alan PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One, PC ve mobil platformdan sonra PlayStation 4 platformuna çıkmaya hazırlanıyor.

PUBG PS4’e Nathan Drake Ve Ellie İçerikleri İle Çıkacak 2

Dün gece Bluehole Studios tarafından PUBG’nin PlayStation 4 platformuna çıkış tarihi doğrulandı. Yapılan doğrulama ile oyunun 7 Aralık’ta PlayStation 4 platformuna çıkış yapacağı belirtildi. Bu duyurunun ardından oyunun PS4 sürüm içeriği oyuncular tarafından merak edilmeye başlandı. Eurogamer’dan öğrendiğimiz bilgilere göre oyunun PS4 sürümü özel içerikler ile karşımıza çıkacak.

Eurogamer’ın yapmış olduğu habere göre oyunun yeni sürümü Uncharted ve The Last of Us temalı içeriklere sahip olacakmış. Yapımın PS4 sürümünü ön sipariş eden oyuncular Uncharted serisinden Nathan Drake’in kıyafetine, The Last of Us serisinden de Ellie’nin sırt çantasına sahip olabilecekler. Oyun PS4 Pro’da yüksek dinamiklere bağlı grafik açılarına sahip olacak. Ayrıca HDR özelliğine bulunacak. PS4 sürümünde Erangel, Miramar ve Sanhok haritası yer alacak. Rank sistemi ve event(etkinlik) modda oyunculara sunulacak.

Konsol oyuncuları tarafından merakla beklenen yapım 7 Aralık’ta raflardaki yerini alacak. Oyuna yeni gelecek olan içerikler önce PS4’de boy gösterecek.

PlayerUnknown's Battlegrounds - Announcement | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.