Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG New State, 40 Milyon Erken Erişim Kaydını Geride Bıraktı

PUBG New State, 40 milyon erken erişim kaydını geride bıraktı. Bu sayı oyun ve oyunun geleceği için gerçekten önemli bir aşamaydı.

PUBG: Battlegrounds oyunu ile birlikte bilindiği üzere Battle Royale oyun türü doğmuş ve oyuncular kısa süre içerisinde bu oyun türünü benimsemişti. PUBG’nin bu oyunu, PUBG Mobile ismiyle mobil cihazlara geçmişti.

Oyununun başarısından sonra yapımcı Krafton, bir süredir 2052 yılında geçen PUBG New State üzerinde çalışıyordu. Henüz resmi olmasa da önümüzdeki aylarda çıkacak olan oyun, geçtiğimiz aylarda ön siparişe açmıştı. Yapılan açıklamaya göre New State, oyuncular tarafından büyük bir ilgi görüyor.

PUBG New State 40 Milyon Erken Erişim Kaydını Aştı

pubg new state 40 milyon

Yapılan açıklamaya göre PUBG New State, 40 milyon erken erişim kaydı aldı. Oyunun bu başarısının ardından açıklama yapan oyun yazarı PD Park Min-Gyu, “PUBG New State oyununun bu başarısının altında dünyanın dört bir yanında olan hayranların oyun için olan beklentilerinden ötürü bizlere güvenmesi yatıyor. PUBG New State oyununa özgü olarak daha eğlenceli bir oyun deneyiminin yanında daha kararlı bir hizmet sağlamak adına fazlasıyla çalışacağız” dedi.

pubg new state 40 milyon

Bilindiği üzere PUBG Mobile‘da Android işletim sistemine sahip cihazlar için ilk kayıtlar 25 Şubat tarihinde açılmıştı. İlerleyen aylarda ise oyunun iOS kullanıcıları için erken kayıt programı başlatılmıştı. Son olarak oyunu Android işletim sistemine sahip cihazlarınızda oynamak oyuncuların en az 2 GB RAM’e sahip, Android 6.0 ve üstü işletim sistemi olan ve yaklaşık 1.2 GB boş alanı olan bir cihaza sahip olmaları gerekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.