Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’ın Zombi Etkinliği Nefesleri Kesecek!

PUBG Mobile ve Resident Evil 2 güçlerini birleştirdi.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PUBG Mobile dün dev bir güncelleme aldı. Android ve iOS platformunda eş zamanlı olarak yayınlanan dev güncelleme oyun içerisine Resident Evil 2’den zombileri getirmişti. Korku temalı bir yapıya kavuşan PUBG Mobile, yeni etkinliği ile adeta nefesleri kesecek.

PUBG Mobile’ın Zombi Etkinliği Nefesleri Kesecek 2

PUBG ve Resident 2 yeni güncelleme ile güçlerini birleştirmiş bir şekilde karşımıza çıkıyor. Dün oyunculara sunulan yeni etkinlik ile farklı bir deneyim karşımıza çıktı. Zombilerle dolu bir haritada hayatta kalma mücadelesi verdiğimiz oyunda zombiler nereden ve nasıl çıkacak hiç belli olmuyor. Korku temalı bir görünüme kavuşan oyun, mevcut olan haritaları üzerinde de ufak çaplı değişiklikler yaptı. Zaten oyuna giriş yaptığınızda değişiklikler ister istemez gözünüze çarpıyor.

Süreli bir etkinlik çerçevesinde zombiler ve boss’lar ile mücadele edecek, korku dolu sahnelerin yanı sıra aksiyon dolu bir deneyim yaşayacağız. Özellikle Vikendi haritasının Ayışığı hava koşulu ile kış şartları daha çetin bir havada geçecek. Şafağa kadar hayatta kalmaya çalışacağımız etkinlik ile oyuncular sürpriz hediyeler de kazanabilecekler. Daha fazla başarım ile ödüllendirileceğimiz oyunda, yeni etkinlik süreli bir şekilde oyuncuların karşısına çıkıyor.

PUBG MOBILE X Resident Evil 2 Crossover Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.