Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile’ın 0.16.0 Güncellemesi Yayınlandı!

PUBG Mobile 0.16.0 güncellemesi aldı.

600 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam eden PUBG Mobile en yeni güncellemesi olan 0.16.0 güncellemesini dün gece oyunculara sundu. Güncelleme Android platformunda 697 MB olarak duyurulurken iOS platformunda da hemen hemen aynı dosya boyutuna sahip olduğu tahmin ediliyor.

PUBG Mobile’ın 0.16.0 Güncellemesi Yayınlandı 2

Hatırlayacağınız üzere 10 Aralık’ta yani dün haberlerimizde yer verdiğimiz PUBG Mobile 0.16.0 güncelleme detaylarında, güncellemenin 11 Aralık’ta oyunculara sunulacağından söz etmiştik. Beklenen güncelleme şuan hem Android hem de iOS platformunda indirilebilir durumda yer alıyor.

Oyuna gelen 0.16.0 güncellemesi ‘Winter Festival’ yani ‘Kış Festivali’ temasına sahip olarak oyuncuların beğenisine sunuldu. Bu güncelleme ile oyun içerisine kış temalı bazı içerikler de eklenirken güncellemenin en büyük yeniliklerinden bir tanesi ise yeni Kış Cenneti modu oldu.

PUBG Mobile oyuncuları yeni güncelleme sayesinde Erangel’da klasik mod maçları yaparken Kış Cennetine girebilecek, teleferiğe binebilecek ve snowboard yapabilecekler.

2 kişilik takımlarda, oyuncular araçlar ile seyahat ederken yüksek rekabetçi savaşlara katılabilecekler. Buna ek olarak oyuncular oyun içerisinde bakıç açılarını da değiştirebilecekler. Oyuncular 0.16.0 güncellemesi ile artık klasik mod, eğlence modu ve eğitim sahasında ÜŞN’den BŞN’ye geşebileceklermiş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.