Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG MOBILE Reaksiyondan Kurtuluş Modu Yayınlandı

PUBG MOBILE için popüler çocuk oyunu Kırmızı Işık/Yeşil Işık'tan esinlenen yeni Eğlence modu Reaksiyondan Kurtuluş oyuna eklendi.

Dünyaca ünlü battle royale oyunu PUBG MOBILE, bugün popüler çocuk oyunu Kırmızı Işık/Yeşil Işık’tan ilham alan heyecan verici Reaksiyondan Kurtuluş modunun tanıtımını gerçekleştirdi. Eğlence Modu kısmından ulaşılabilen Reaksiyondan Kurtuluş modu, oyuncuları Tavşan’ın dikkatli gözünden sakınarak, hayatta kalmaya zorlayacak. Bu yeni moda ek olarak, uzun zamandır beklenen Çığ Zırh-X, 24 Aralık’tan itibaren oyunculara sunulacak.

Yepyeni Reaksiyondan Kurtuluş oyun modunda, oyuncuların verilen süre dolmadan bitiş çizgisini geçmeleri gerekiyor. Popüler çocuk oyunundan ilham alınarak PUBG MOBILE’a eklenen bu yeni oyun modunda, oyuncular sadece Tavşan’ın arkası dönükken ve müzik çalarken hareket edebilirler.

Reaksiyondan Kurtuluş Modu Çıktı

pubg mobile Reaksiyondan Kurtuluş modu

Müzik durduğunda ve Tavşan izlemeye başladığında bir adım dahi atarsanız, oyundan eleneceksiniz. Vakit ayırıp Tavşan’ın hareketlerini öğrenen sabırlı oyuncular sonuna kadar gidebilecek ve özgürlüklerini kazanabilecekler.

PUBG MOBILE aynı zamanda baş döndürücü kar efektleriyle donatılan yeni Çığ Zırh-X ile birlikte yeni sürprizler oyuna ekliyor. Başlangıç Adası’nda yer alacak ekstra sürprizler 24 Aralık‘tan itibaren oyunculara sunulacak olan bu özel kıyafete eşlik edecek.

PUBG MOBILE ücretsiz olarak App Store ve Google Play’den indirilebilir. PUBG MOBILE Redeem Kodları Aralık 2021 listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.