Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile Google Play Ödüllerine Nasıl Sahip Olunur?

Battle royale oyun deneyimini mobil cihazlara getiren PUBG Mobile oyununda aktif edilen Google Play Ödüllerine sahip olmayı pek çok oyuncu istiyor. Bu haberimizde ise bu ödüllerin nasıl alınacağını ele aldık.

PUBG Mobile Google Play Ödülleri dönemi başladı. Yeni dönemle birlikte oyuncular 1 Ekim tarihine kadar kazandıkları Google Play puanları ile oyundaki Işık Sihirbazı eşyasına ücretsiz olarak sahip olabilecek. PUBG Mobile Google Play Ödüllerine nasıl sahip olunacağını ya da bu ödülün nasıl alınacağını haberimizde bulabilirsiniz.

PUBG Mobile Google Play ödülüne geçmeden önce ödüllerin ne olduğuna bakmamızda yarar var. Oyunculara verilecek olan bu set Işık Sihirbazı eşyaları olarak geçiyor ve eşyaların görüntüsü oyunlar tarafından da çok sevildi.

PUBG Mobile Google Play Ödülleri

PUBG Mobile Google Play Ödülleri Nasıl Alınır?

Ödülleri kazanmak için oyuncuların yapması gereken tek şey, Google Play Games uygulamasını indirmek ve oyun hesaplarını uygulamaya başlamak. Eğer ki bir Google Play Games hesabınız varsa yeni bir hesap bağlamanıza gerek yok. Bu uygulama içinde yer alan birkaç görevi tamamlayarak oyuncular bu sete ücretsiz olarak sahip olabilecek. Son olarak ödüllerin alınabilmesi için son tarihin 1 Ekim olduğunu belirtmemizde yarar var.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.