Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobile, A Bathing Ape İle İş Birliğine Giriyor!

PUBG Mobile, A Bathing Ape ile anlaşma imzaladı.

Dünyayı kasıp kavuran hayatta kalma oyunu PlayerUnknown’s Battlegrounds yeni bir iş birliğine imza attığını duyurdu.

PUBG Mobile A Bathing Aple İle İş Birliğine Giriyor 2

Geçtiğimiz hafta New York Times Meydanı’nda bulunan dijital ekranlarda PlayerUnknown’s Battlegrounds’un yer aldığı gizemli bir video yer almıştı. Oyunun hayranları tarafından merakla izlenen video nihayet gün yüzüne çıktı. PUBG Mobile yaptığı açıklama ile ünlü giyim markası olan A Bathing Ape firmasıyla anlaşma yaptığını duyurdu.

Yapılan anlaşma ile PUBG Mobile oyuncuları oyun içi eşyalar arasında artık Bape imzası ürün ve aksesuarları da kullanabilecekler. Özellikle şirketin meşhur ürünlerinden olan Shark Camo Zip-up kapişonlu üstü ve Bape tavası gelecek olan güncelleme ile oyunculara sunulacak. 0.8.5  sürümüyle birlikte oyun içerisine gelecek olan yenilikler arasında ‘Red Label’ kıyafetleri kendine has müziği ve emote’lar da oyunculara sunulacak.

PUBG Mobile Küresel Yayınlamadan Sorumlu Genel Müdürü Vincent Wang, PUBG Mobile’in Bape ile yaptığı bu işbirliğinin kullanıcılara daha iyi bir oyun içi deneyim kazandıracağını belirtti ve ekledi: ‘’Oyuncular hala tavuk yiyecekler ama Bape ile çok daha havalı bir tarza sahip olacaklar.’’

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.