Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Mobil Yoldaş Nedir? Nasıl Alınır?

PUBG Mobil'e eklenen yeni yoldaşlık sisteminin ne olduğunu ve nasıl yoldaş sahibi olacağınızı öğrenebilirsiniz.

Uzun süredir popülerliğini kaybetmeyen ve milyonlarca kişi tarafından oynana PUBG Mobil, sık sık gelene güncellemeler ile yeni özellikler kazanıyor. Bir süre önce oyuna yoldaşlık sistemi eklenmişti. Bazı oyuncular tam olarak bu sistemin ne olduğunu neye yaradığını merak etmektedir. Birazdan bunun tam olarak ne olduğunu ve ne işe yaradığından bahsedeceğiz.

Şimdilik, bunların sizin evcil hayvanlarınız olduğunu söyleyebiliriz. PUBG Mobil yoldaşlık nedir nasıl alınır isimli bu yazımızda bu yeni sistem ile ilgili hemen hemen her şeyi detaylı bir şekilde öğreneceksiniz. Hazırsanız fazla uzatmadan rehberimize geçelim.

pubg mobil yoldas nedir nasil alinir 2

PUBG Mobil Yoldaş Nedir? Nasıl Alınır?

Yeni gelen güncelleme ile PUBG Mobil geliştiricileri oyuna hayvan yoldaşları eklemiş oldu. Oyuna eklenen bu yoldaşlar sadece sizler ve takım arkadaşlarınız tarafından görülmektedir. Yani rakipleriniz bunları göremez. Örneğin resimde gördüğünüz bir şahindir. Bunu sizlerde kullanabilirsiniz. Gelecekte oyun geliştiricileri yeni yoldaşlar da ekleyecektir.

Bu küçük yoldaşlar siz herhangi bir aktivite yapmadığınız sürece sizin yanınızda durur. Eğer ateş eder ya da suya girip yüzerseniz bunlar havalanır ve sizi takip eder. Tekrar normal duruşunuza geldiğinizde de tekrar yanınıza gelir. Bu yoldaşları, yanınızda savaşlara götürerek seviye atlatabilirsiniz. Bunlar seviye atladıkça yeni ifadeler kazanacaktır. Şimdilik maksimum7 seviye olabilmektedirler. Peki yoldaşları nasıl alırız? Hemen bakalım.

PUBG Mobil Nasıl Yoldaş Alınır?

Oyunda yoldaş almak için bazı görevleri yapmanız ve bu görevler sonunda parçalar almanız lazım. Oyun içinde etkinlik bölümüne girerseniz burada görevler bölümünde “Yoldaşlar” adı altında görevleri göreceksiniz. Bunları yaparak parçalar elde edebilirsiniz.

Bir diğer yolu ise parça satın almaktır. Mağazada “BP” ile bu parçalar satılmaktadır. Bu parçalar yapboz parçalarına benzemektedir. Bunları topladıktan sonra Şahin ortaya çıkıyor ve artık sizinle takılmaya başlıyor. Bu arkadaşlarımızı beslemek içinde harita da yiyecekler topluyorsunuz ve topladıktan sonra ana menü içinde bunları kullanarak seviye atlatabiliyorsunuz.

Bilgilendirme : Yoldaşlık özelliği bazı zamanlar oyundan kaldırılıyor ve tekrar ekleniyor. Bu yüzden oyun içinde takip etmenizde fayda olacaktır.

Ayrıca oyunda şahin yuvaları bulabileceğiniz yerlerde mevcut. Bunlardan da bahsedelim.

PUBG Mobil Şahin Yuvaları Nerede Bulunur?

Şahin yuvaları genel olarak “Erangel” ve “Sanhok” haritalarında bulunuyor. Erangel isimli haritada daha rahat bulunan şahin yuvalarının konumları ise şu şekildedir.

Georgopol : Bu bölgede bir sürü konteynırın olduğu bir alan var biliyorsunuz. Bu alan gidin ve orta da vincin üstüne çıkın. Orada şahin yuvası çıkmaktadır.

Military Base : Haritanın en güneyinde bulunan ada parçası. Burada sağ üst tarafta bir gözlem merkezi bulunuyor. Orada ise büyük bir anten var. İşte antenin büyük bacaklarının olduğu yere bakarsanız burada şahin yuvasını görebilirsiniz.

Pochinki : Burada bölgeye yakın kiliseye gidin ve çatıya çıkın. Çan kulesinin etrafında dolaşın. Bir boşlukta bu yuvayı görebilirsiniz.

Hospital Bölgesinin Sağındaki Dağlar : Haritayı açıp “Hospital” bölgesine baktığınızda bu bölgenin sağında büyük bir dağlık alan göreceksiniz. Şahinler zaten bildiğiniz gibi yüksek yerlere yuva yaparlar. Bu dağda da yuvası bulunmaktadır. Dağda kuzey tarafa doğru ilerleyin. Orada bulunan iki büyük kayanın etrafında olması gerekiyor.

Mylta Power : Bu bölgede ise en yüksek yerde bulunan yeşil renkteki binaya çıkın. Burada yuvayı görebilirsiniz.

PUBG Mobil’de yoldaş nedir, nasıl alınır, nerelerde bulunur, gibi soruların cevaplarını öğrenmiş olduk. İlerleyen zamanlarda bu yoldaşların daha etkili olacağı da belirtilmiş. Artık bekleyip göreceğiz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yorum yaparak sorabilirsiniz. Görüşmek üzere.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

19 Yorum

  1. Recep

    Bir yoldas almak istiyorum

    0
    0
    Cevap
  2. Erhan

    Baktım Ama Bulamadım Yardımcı Olurmusunuz

    0
    0
    Cevap
    • Onur Cömert

      Merhaba Erhan,
      Yoldaş etkinliği oyunda ara ara aktif olmaktadır. Aktif olduğunda sahip olabilirsin.

      0
      0
      Cevap
      • Berkan

        Ne zmn aktif oluyor

        0
        0
        Cevap
        • Onur Cömert

          Merhaba Berkan,
          Kesin bir zamanı yok, takip etmek gerekiyor.

          0
          0
          Cevap
          • Yuşa

            İyi geceler şimdi sezon 19yeni yoldaşlar gelcek ve şahin kaldırılıcak mı bilgi verirseniz sevinirim şimdidenteşekkürler

            0
            0
    • BERATYı

      Kral liteyede geldi 18 mayısta havadagöreceksin diyor bende mi kendim bulcam

      0
      0
      Cevap
      • Yuşa

        İyi geceler şimdi sezon 19yeni yoldaşlar gelcek ve şahin kaldırılıcak mı bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

        0
        0
        Cevap
        • İsimbulamadım

          şahin kalmayacaktır sadece 2 yoldaş gelecek.godzilla ve kong bu yoldaşları almanızı pek önermem çünki çok yavaş hareket ediyor ve donabiliyor ve sizi buga sokabiliyor büyük ihtimallen bu yoldaşlarda uc ile satışa girecektir

          0
          0
          Cevap
  3. Muhammed Ali

    Peki ne zaman anlarız

    0
    0
    Cevap
    • Onur Cömert

      Oyunda, bu etkinlik aktif olduğunda ana menüde gözükecektir.

      0
      0
      Cevap
  4. Gameplaypubg

    Şimdi dükkanda parçacık yok ama onu napicaz? lütfen cevap ver abi bende şahin almak istiyorum

    0
    0
    Cevap
  5. Omer

    Mengen

    0
    0
    Cevap
  6. İlhami

    Merhaba onur 17.sezon yoldaş etkinliği gözükmüyor ama yardıma girdiğimde başladığını parçacık almam gerektiği yazıyor. Bereden alacağım bu parçacık nasıl bişey görüntüsü falan

    0
    0
    Cevap
    • Onur Cömert

      Merhaba,
      Yoldaş etkinliği aktif olursa ana sayfada gözükmesi gerekiyor. Gerekli talimatlar ile birlikte. Çünkü her etkinlikte yeni parçalar oluyor.

      0
      0
      Cevap
  7. emir asaf

    oyunu nasıl indiricem butonlara tıklıyorum bişey sayfayı yeniliyor

    0
    0
    Cevap
  8. Umutoix

    Merhaba onur yoldaş var ama nasil besliyorum bilmiyorum.

    0
    0
    Cevap
    • Onur Cömert

      Merhaba,
      Dükkanda 20 UC ye satılıyor diye biliyorum.

      0
      0
      Cevap
  9. gucciamax

    Yoldaş alırmısınız

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.