Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Global Championship Yarı Final Sonuçları Belli Oldu!

PUBG Global Championship önümüzdeki hafta rekabetçi maçlara ev sahipliği yapacak.

Espor oyunları arasında oldukça ilgi çeken PUBG şu sıralar dünya çapındaki turnuvası ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. PUBG Global Championship yarı final sonuçları belli olurken gözler büyük finale çevrildi.

PUBG Global Championship Yarı Final Sonuçları Belli Oldu 2

Geçtiğimiz hafta sonu PUBG Global Championship yarı final maçları OGN Arena’da gerçekleşti. 3 gün süren nefes kesici maçlar sonucunda dünyanın çeşitli ülkelerinden rekabet eden 16 takım ve 3 milyon dolarlık ödül havuzu izleyenleri de heyecanlandırdı. Kaliforniya’da büyük finalde karşı karşıya gelecek olan 16 takım  23  – 24 Kasım için geri sayıma başladı.

PGC Yarı Finalleri, Büyük Finallere gitmek isteyen takımların mücadelesine ev sahipliği yaparak en yetenekli oyuncuları karşı karşıya getirirken sonuçlar da oldukça ilgi çekici bir boyuta taşındı. Turnuvanın favorilerinden olan Faze Clan hafta sonunun son maçında elenmek üzereyken 18 puan ile Büyük Finale adını yazdıran takım oldu.

2019’un son iniş noktası olacak olan Oakland Arena bu hafta sonu Büyük Finallere ev sahipliği yapacak. Görkemli mücadeleleri izlemek isteyen oyuncular 23 – 24 Kasım tarihlerinde 04:00’da maçları canlı olarak PUBG’nin sayfası üzerinden izleyebilecekler.

Dünyanın en iyi 16 PUBG takımı PUBG Global Şampiyonu olabilmek için önümüzdeki hafta sonu tüm yeteneklerini gösterecekler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.