Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı!

PUBG Global Championship 2019'un ne zaman başlayacağı, ödül havuzu ve tüm merak edilenler duyuruldu.

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen PUBG yeni gelişmeler ile oyuncuları heyecanlandırmaya devam ediyor. Bugün yakında başlayacak olan PUBG Global Championship 2019’un detayları oyuncular ile paylaşıldı.

PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı 2

PUBG Corporation bugün yaptığı açıklama da bu hafta sonu başlayacak olan PUBG Global Championship 2019’a dair bazı detayları oyuncular ile paylaştı. 8 – 10 Kasım tarihleri arasında Grup Aşaması maçlarının yapılacağı duyurulurken, Yarı Final maçlarının ise 15 – 17 Kasım tarihleri arasında düzenleneceği ifade edildi. Grup Aşama maçları ve Yarı Final maçları belirtilen tarihlerde Manhattan Beach’teki OGN Super Arena’da yapılacak.

Turnuvanın büyük finali ise 23 – 24 Kasım tarihlerinde Kaliforniya’da bulunan Oakland Arena’da düzenlenecek.

Yapılan açıklamanın devamında bilgisayar ve konsol oyuncuları 6 – 26 Kasım tarihleri arasında heyecan verici bir dizi özel oyun içi eşyaları satın alabilecek, PGC heyecanına ortak olabileceklermiş. Bu eşyalar arasında PGC 2019 Giysi Seti, Savaş Seti, Dacia Kostümü, M416 Silah Kostümü ve Dance Emote yer alıyor olacak.

Satışlar sonrasında eşya gelirlerinin yüzde 50’si katılımcı takımlara dağıtılacak. Gelirin yüzde yüzde 25’i doğrudan 2 milyon dolarlık PGC ödül havuzuna eklenecek ve kalan yüzde 25’lik son dilim ise PGC Pick’Em Challenge Etkinliği ile takımlara dağıtılacakmış.

PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı 3

Belirtilen Pick’Em Challenge Etkinliği ise 6 – 22 Kasım tarihleri arasında oyunculara sunulacak. Turnuva kazananını tahmin edip bilen oyunculara oyun içerisinde kullanabilecekleri çeşitli seçkin ödüller de sunulacak.

Bilgisayar oyuncuları her eşya satın aldıklarında bir adet oyun içi Takım Seçim Kuponu elde edecekler. Buna ek olarak herhangi bir genel karşılaşmada ilk 10 arasına girmeyi başaran oyuncular biz kez kullanabilecekleri Takım Seçim Kuponu kazabilecekler.

Oyuncular tahmin ettikleri takımın kazanan olması durumunda başka hiçbir yerde elde edilemeyen özel bir PGC Silah Kostüm Seti sahibi olacaklar. Bu set içerisinde AKM, Mini 14, SCAR-L, Kar98k ve Tava kapları yer alacak.

PUBG Global Championship 2019’un Detayları Açıklandı 4

Konsol oyuncularını da unutmayan geliştirici ekip, özel PGC 2019 Silah Kostüm Setini konsol oyuncularına sunacak.

Daha fazla detaya oyunun resmi web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

PUBG - Stand United: PGC 2019 Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.