Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Continental Series 1 Avrupa Açık Elemeleri İçin Kayıtlar Başladı

PCS'nin kayıtları başladı.

Geçtiğimiz haftalarda PUBG‘nin önce koronavirü pandemisi nedeniyle ertelemiş olduğu ancak daha sonra çevrimiçi olarak yapmaya karar verdiği PUBG Continental Series‘in kayıtları bugün itibariyle başlamış oldu.

PUBG Continental Series 1 Avrupa Açık Elemeleri İçin Kayıtlar Başladı 1

Bölgenin en iyi takımları 100.000 Amerikan Doları tutarındaki ödül havuzundan pay almak için 15 Mayıs Cuma günü PUBG Continental Series (PCS) Charity Showdown – Avrupa’daki yerini alacak. Haziran ayında Avrupa’nın en iyi PUBG takımlarından 24’ü, PUBG Continental Series (PCS) 1’de 200.000 USD’lik pay için bir kez daha birbirleriyle mücadele edecekler.

Üst düzey bir PUBG Esports etkinliği olmasından ötürü bölgenin en köklü takımlarından altısı olan FaZe Clan, Team Liquid, NAVI, TSM, ENCE ve Raise Your Edge Gaming, turnuvaya doğrudan katılacak. Charity Showdown’daki ekiplere performanslarına göre altı takım daha davet edilecek. Geriye kalan 12 takım, Batı Avrupa, Doğu Avrupa ve Orta Doğu ile Afrika’da gerçekleşecek çevrimiçi Açık Elemeler sonrası belirlenecek.

Takımların bölgesel eleme etkinliklerine kayıt olması için pubgesports.eu/en adresini ziyaret etmesi gerekmektedir. Açık Elemeler 28 Mayıs – 2 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek ve Grup Aşamaları ile Büyük Finaller, Haziran ayında yapılacak. Daha fazla detay çok yakında açıklanacak.

Etkinlik, PCS Europe Charity Showdown’ın hemen ardından gerçekleşeceği için tüm ekiplerin 26 Mayıs Salı gününe kadar kayıt olması gerekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. Muhammet kayra

    Şey heyecanlıyım napim pubg mobile

    0
    0
    Cevap
  2. Muhammet

    Heyecanlıyım

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.