Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Cadılar Bayramı Temalı Skinlerini Tanıttı!

PUBG yeni skinlerini tanıttı.

Yakında oyunculara bir kış haritası sunacak olan PlayerUnknown’s Battlegrounds yakında gelecek olan Cadılar Bayramı için de çalışmalar yapıyor.

PUBG Cadılar Bayramı Temalı Skinlerini Tanıttı 2

Tüm dünyada milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds yakında oyuncularına Cadılar Bayramı etkinliği sunacak. Ayrıca henüz çıkış tarihi bir türlü belli olmayan kış haritası da oyuncuları heyecanlandıracak. 31 Ekim’de başlayacak olan Cadılar Bayramı beraberinde Steam’de de büyük indirimler getirecek. Geçtiğimiz günlerde 67.00 TL’den 87.00 TL’ye fiyatını artıran PUBG Cadılar Bayramı için oyunculara 6 yeni skin sunacak.

Bir fragman eşliğinde duyurulan yeni skinler oyuncuların yüzünü güldürecek. Videoda görülen skinlerden bahsedecek olursak mumya skini ve palyaço skini oyuncular tarafından oldukça beğenilecek gibi duruyor. Buna ek olarak bir kasabı andıran ve vahşi bir hemşireyi andıran skinde oldukça etkileyici görünüyor.

Oyunculara bayramı tam anlamıyla yaşatacak olan yeni skinler yakında gelecek olan güncelleme ile oyun içerisindeki yerini alacak.

Oyun için duyurulan kış haritası da oldukça geniş olacak. Harita üzerinde diğer oyuncuların ayak izlerini takip edebilecek ve buzla kaplı göletin üzerinde yürüyebileceğiz.

PUBG - New Skins - Halloween

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.