Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PUBG Bugün Xbox One Platformuna Çıkıyor, Peki Dosya Boyutu Ne Kadar?

PUBG bugün Xbox One platformuna çıkıyor. Oyunun dosya boyutu 5.24 GB olduğu belirtildi.

Aylardır Erken Erişim modunda milyonlarca oyuncuya sahip olan PUBG, günümüzdeki oyunlara da ilham kaynağı oldu. Dünya çapında 25 milyon satış rakamlarını deviren PUBG, Xbox One platformuna da bugün çıkıyor.

PUBG Bugün Xbox One Platformuna Çıkıyor Peki Dosya Boyutu Ne Kadar 2

Öncelikle geçtiğimiz haftalarda oyunun yaklaşık 8 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olacağı yönünde çeşitli haberler internet aleminde başını almış yürümüştü. Aylardır beklenen tarih nihayet geldi ve PUBG tüm dünya da Xbox One platformuna çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bugün gelen bilgilere göre PUBG’nin dosya boyutu yeniden belirlendi. Oyunun Xbox One platformundaki dosya boyutu 5.24 GB olarak duyuruldu. Oyunun ilk Xbox One’daki dosya boyutu 5.24 GB olarak belirtilirken ilerde gelen güncellemeler ile bu dosya boyutu tabi ki artacak.

Oyuna yeni gelecek olan Çöl Haritası da sabırsızlıkla beklenmeye başlıyor. 20 Aralık’ta 1.0 bilgisayar sürümü ile karşımıza çıkacak olan oyun muhtemelen Çöl Haritasını da içerisinde bulunduracak. İlk kez The Game Awards’da karşımıza çıkan harita oldukça merak uyandırmış ve aksiyonun seviyesini arttıracak nitelikler taşımaktadır. İlk kez konsol platformuna çıkış yapacak olan oyun yakın bir zamanda mobil platformda da kendine yer bulacak.

PUBG Bugün Xbox One Platformuna Çıkıyor Peki Dosya Boyutu Ne Kadar 1

Unutmadan tekrar hatırlatalım. Geçtiğimiz haftalarda oyunun 8 GB gibi bir dosya boyutuna sahip olacağı duyurulmuş, ancak bugün gelen bilgiler ile dosya boyutunun 5.24 GB olduğu belirtildi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.