Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PS5 Etkinliğinin İzlenme Sayıları Açıklandı

PlayStation 5 etkinliğinin izlenme sayıları açıklandı.

Sony’nin yeni nesil oyun konsolu olan PlayStation 5 modelinin tanıtım etkinliği sosyal medya platformları üzerinden milyonlarca kişi tarafından takip edildi. İşte Sony PlayStation 5 etkinliğinin izlenme rakamları. 

ps5 etkinliginin izlenme sayilari aciklandi 2

Sony’nin büyük bölümünü PlayStation 5 oyun konsoluna gelecek olan oyunların tanıtımına ayırdığı, PlayStation 5 tanıtım etkinliği, dünyanın en büyük video paylaşım platformu olan YouTube üzerinde 2 milyon kişi tarafından canlı olarak takip edilirken, canlı yayın odaklı platform olan Twitch üzerinde ise 1 milyonun üzerinde kişi tarafından takip edildi. 

Bu izlenme sayılarının Sony’nin resmi YouTube ve Twitch hesapları üzerinden yapıldığını belirtmekte yarar var. Etkinlik esnasında pek çok kişi YouTube ve Twitch platformu üzerinden Sony’nin PlayStation 5 etkinliğini takip etti. 

YouTube platformunda eş zamanlı izlenme rekorunu kıramayan PlayStation 5 etkinliği Twitch rekorunu ise az bir fark ile kaçırdı. Twitch platformunda en çok izlenen içerik ise bir CS : GO turnuvası olan ve 1.065.148 kişi tarafından izlenen ELEAGUE Major: Boston etkinliğine ait. 

Yapılan incelemeye göre Sony’nin PlayStation 5 etkinliği, 214 Twitch kanalında ve tüm dillerde toplamda 7.270.523 kişi tarafından takip edildi. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.