Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Stream’e Katılanlara Assassin’s Creed Odyssey Hediye Edilecek

Google yapımı Project Stream'den haberler var.

Ubisoft bir duyuru yaparak Project Stream’i en azından bir saat oynayanlara Assassin’s Creed Odyssey’in ücretsiz dijital kopyasının hediye edileceğini açıkladı. Daha önce belirtildiği gibi Project Stream Google’ın yeni oyun yayını – yansıtma projesi ve şu anda oyuncular bu platformda Assassin’s Creed Odyssey oynayabiliyor.

project streame katilanlara assassins creed odyssey hediye edilecek 1

Project Stream’e katılan herkes 10 dolar değerinde 1000 Helix kredisine sahip olacaklar. Aynı zamanda Project Stream’de 15 Ocak tarihine kadar en az bir saat geçiren kullanıcılara Assassin’s Creed Odyssey oyununun ücretsiz bir Uplay PC kopyası hediye edilecek. Oyun size ait olan Uplay hesabına tanımlanacak ve dilediğiniz şekilde oynayabileceksiniz.

Tabii diğer yandan maalesef Google’ın Project Stream projesi şu anda sadece ABD’li oyunculara sunuluyor. 17 yaşından büyük olan ve ABD’de yaşayan herkes bu projeye katılabiliyor. Dolayısıyla maalesef Türkiye’de ve Avrupa’da yaşayan oyuncular bu fırsattan yararlanamayacak.

Project Stream, yüksek performanslı bilgisayar gerektirmeden son çıkan oyunları video izler gibi oynamanızı sağlıyor. Aynı zamanda bütün işlemci ve kapasite hizmetini de sizin adınıza Google üstleniyor. Fakat şu da bir gerçek ki böyle bir proje ekran kartı ve donanım üreten firmaların pek işine gelmeyecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.