Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Resistance’ın Oynanış Videosu Yayınlandı!

Project Resistance'ın oynanış videosu aksiyon sahnelerini gösteriyor.

Capcom’un yeni korku oyunu olarak yaklaşık 2 hafta önce duyurulan Project Resistance oyuncular üzerinde büyük bir merak uyandırmaya devam ederken oyunun yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Project Resistance’ın Oynanış Videosu Yayınlandı 2

100 saatten fazla bir oynanış süresine sahip olacak olan Project Resistance, dileyen oyuncular için 15 – 20 saat aralığında da tamamlanabilecek. Dünyanın dört bir yanındaki oyuncular tarafından ilgiyle takip edilen yapım Resident Evil serisinin en yeni oyunu olarak karşımıza çıkacak. Hikâye tabanlı olarak oynayabileceğimiz yapımda farklı karakterler de yer alacak.

Konsol platformunda 4 Ekim itibari ile kapalı betaya çıkacak olan oyun, 7 Ekim’e kadar oynanabilecek. Oyunun yeni yayınlanan oynanış videosunda da kapalı beta içerisinde bizleri neler beklediği gösteriliyor. Karanlık bir atmosferde ilerleyişimizi gösteren videoda farklı karakterlerin gözünden aksiyon sahnelerine dahil olacağız. Zombiler ve diğer tehlikeler sık sık karşımıza çıkacak.

Üçüncü şahıs kamera açıları eşliğinde aksiyon sahnelerine dahil olacağımız oyunda çeşitli silah ve ekipmanlar kullanabilecek, zombilerin yanı sıra saldırgan köpekler ile de savaşacağız. Resident Evil evreninde geçen oyunun bu yıl çıkması bekleniyor.

Yeni oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Project Resistance Gameplay - Full Match

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.