Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Cars 2’nin İlk Güncellemesinin Yayınlandığı Duyuruldu!

Yarış oyunları arasında bulunan Project Cars 2'nin ilk güncellemesi yayınlandı. Steam üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yarış severler’in aylardın büyük bir sabırsızlıkla beklediği Project Cars 2, geçen hafta Cuma günü PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için çıkış yapmıştı.

Project CARS 2’nin İlk Güncellemesinin Yayınlandığı Duyuruldu 1

Slightly Mad Studios tarafından geliştirilen Project Cars 2 oyunculara oldukça gerçekçi bir yarış simülasyonu sunuyor. PC ve konsol platformu ile oyun severler’in karşısına çıkan Project Cars 2, bugüne kadar gelen en iyi yarış oyunları arasında gösteriliyor. Oyunun içerisinde yer alan 60 farklı pist ve 130 farklı pist düzeni ile oyun severler’in beğenisini kazanan Project Cars 2, grafikleri ile tüm dikkatleri üzerine çekti.

Oyunun tüm pistlerinde LiveTrack 3.0 teknolojisi kullanılması daha gerçekçi bir yarış atmosferinin meydana gelmesini sağlıyor. Ayrıca oyun içerisinde yer alan 4 mevsim dinamik hava koşulları ile zorlu sürüşler oyun severler’in karşısına çıktı. Gece gündüz döngüsünün bulunduğu Project Cars 2’de çeşitli araçlar ve günümüzde ki gerçekçi motor sesleri yer alıyor.

Project CARS 2’nin İlk Güncellemesinin Yayınlandığı Duyuruldu 2

Slightly Mad Studios tarafından yapılan duyuru ile Project Cars 2 için ilk gelen güncellemenin yayınlandığı belirtildi. Yayınlanan güncellemede oyunun çeşitli hataları düzeltildi ve yapay zeka iyileştirmeleri yapıldı. Yapılan güncellemeyi Steam üzerinden otomatik olarak indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.