Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Cars 2’nin İlk Genişleme Paketi Duyuruldu!

Yarış severler'in yakından tanıdığı Project Cars 2 ilk genişleme paketini duyurdu. Genişleme paketinin ne zaman çıkacağı belli değil.

Oldukça yüksek satış rakamlarına sahip olan Project Cars 2 PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için 22 Eylül’de çıkış yaptı. Rakipleriyle başa baş bir rekabet içerisinde olan oyun ilk genişleme paketini almaya hazırlanıyor.

Project Cars 2’nin İlk Genişleme Paketi Duyuruldu 2

Oyunun yeni genişleme paketi ile Circuit De Barcelona-Catalunya yarış pisti, Audi S1 EKS RX, Citroen DS3 RX Supercar, 1969 Ford Bronco, Ford Mustang RTR Spec, Ford Mustang 66 RTR model araçları da oyun içerisindeki yerini alacak. Espor oyunları arasına da katılmaya hazırlanan Project Cars 2, satış rakamları ile bekleneni vermiş ve Slightly Mad Studios’un kasasını doldurmayı başarmıştı. Gelen gelir ile beklentileri karşılayan oyunun ilk genişleme paketi ne zaman gelecek şuan için bilinmiyor.

Project Cars serisinin sonuncusu olan oyunda grafiklerin kalitesine ve araçların motor seslerine diyecek söz yok. Oldukça titiz bir çalışmanın eseri olarak karşımıza çıkan Project Cars 2 Steam’de 199.00 TL gibi bir fiyat etiketi üzerinden satışlarına devam etmekte. Türkçe dili bulunmayan oyunda efsanevi markaların 180’den fazla farklı araç modeli bulunmaktadır. Profesyonel yarış pilotları tarafından test edilen oyun 24 saatlik döngüye sahiptir. Yani atmosfer ve mevsim şartları gerçek hayattaki gibi değişebilmektedir.

Project Cars 2’nin İlk Genişleme Paketi Duyuruldu 3

Dilerseniz buradan oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.