Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Awakening’den Üç Yıl Sonra Yeni Video Geldi

Cygames'in gelecek vaat eden RPG oyunu Project Awakening'e adanan üç yıl içinde ilk yeni video çekimi çevrimiçi olarak yayınlandı.

Project Awakening‘in iptal edildiği düşünülüyordu ancak projenin hala hayatta olduğu ortaya çıktı. Oyundan sorumlu Japon ekibi Cygames, üç yıl sonra ilk yeni videoyu yayınladı.

Video, ekibin projelerinde kullanılan teknolojiye adanmış Cygames Tech Conference yayını sırasında gösterildi. Bu yüzden videonun Project Awakening’e güç veren Cylista Game Engine’in yeteneklerini göstermeye odaklanması şaşırtıcı değil.

Video, el yapımı detayların prosedürel çözümlerle desteklendiği arazi ve bitki üretim sistemini gösterdi.

Project Awakening

Project Awakening’den Heyecanlandıran Video

Cylista Game Engine, uzun geliştirme döngüsünü açıklayabilecek Cygames’in tescilli bir teknolojisi. Yani aslında bu kadar uzun yıllardır geliştirilen oyundan ziyade, oyun motoruydu.

Project Awakening 2018’de duyuruldu ve ardından PlayStation 4’e özel olması gerekiyordu. Artık bunun için herhangi bir şans yok ve geriye kalan tek soru, projenin yalnızca PlayStation 5’e mi geleceği yoksa birden fazla donanım platformunda mı piyasaya sürüleceği

Oyun, açık dünya fantezi aksiyon RPG oyunu olacak. Oyunun duyurusu vesilesiyle yapımcı Kenichiro Takaki, oyunun batılı oyuncuları çekmek için tasarlandığını bildirdi.

Bunun, Cygames’in üzerinde çalıştığı bu türdeki tek proje olmadığını belirtelim. Ekip ayrıca Granblue Fantasy: Relink‘i de geliştiriyor ancak bu oyun, anime görselleri ve çok daha hızlı bir dövüş sistemi kullanacak, bu nedenle her iki yapım da birbirinin önüne geçmeyecek.

Project Awakening - New Cyllista Game Egine Demo Video: Terrain & Foliage

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.