Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Project Athia, Forspoken İsmi ile Resmi Olarak Duyuruldu

Square Enix'in yeni nesil aksiyon oyunu Project Athia, resmi olarak Forspoken olarak adlandırıldı ve 2022'de PS5 ve PC'ye çıkış yapacak.

Yayıncı, Luminous Productions’ın bugün erken saatlerde ilkbahar etkinliğinde yeni IP’sine yeni bir bakış attı. Başrol oyuncusu Frey Holland‘ı oynayan ve seslendiren aktris Ella Balinska, yeni yapımı tanıttı ve oyun dünyası hakkında bilgiler sundu. Forspoken, “Square Enix ve Luminous Productions’tan güzel ama tehditkar bir dünyadaki genç bir kadın hakkında yepyeni bir IP” dedi. Forspoken her zaman hikaye odaklı bir oyun olarak tanıtıldı, bu nedenle bu küçük özet, doldurulması gereken pek çok boşluk bırakmakta.

Forspoken 1

Square Enix‘in web sitesindeki yeni bir gönderi: “Forspoken ‘da, Athia‘ya ilk kez girerken Frey rolünü oynayacaksınız. Bu yeni ülke şaşırtıcı derecede güzel ama aynı zamanda acımasız ve ölümcül. Tehlikeli Athia topraklarına dalın, genç kahraman hayatta kalmak için büyülü yeteneklerden yararlanmayı öğrenmelidir. Pek çok korkunç düşmanla yüzleşecek ve başka hiçbir şeye benzemeyen bir yolculukta hain davaların üstesinden gelecektir.” açıklaması yapıldı.

Forspoken | Official Title Announcement | PS5 & PC

Forspoken son resmi isminin yanında yayınlanan kısa bir klip, işleri biraz daha açıklığa kavuşturdu. Kısa bir ara sahnede, Frey, bedensiz ama konuşkan bir arkadaşla birlikte, bazı mermer kalıntılarda bir ejderhadan saklanmakta. Frey’in arazide zahmetsizce koştuğunu, süzüldüğünü, yere indiğini, dev ayılarla ve panterlerle onu dışarı çıkardığını gösteren birkaç oyun parçacığı – veya en azından motor içi görüntüleri – izledik. Ayrıca, Frey’in köklerle saldırma yeteneğine ve oyunun büyüyen doğayı silahlaştırma motifine uyan toprak büyüsüne benzeyen bir şeye tanık olduk.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.