Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Profesyonel Oyuncular, League Of Legends’ın Arkadaş Edinme Konusunda Kendilerine Yardımcı Olduğunu Söyledi

Yapılan bir ankette profesyonel League Of Legends oyuncularına sorular soruldu.

The Loadout‘un haberine göre, profesyonel oyunculularla yapılan bir ankette oyun ve sosyal yaşamları ile ilgili sorular soruldu. Hangi lane’lerin önemli olduğunu, hangi bölgelerin en iyisi olduğu sorulan sorular arasında. Ayrıca oyunculara sosyal hayatlarıyla ilgili sorularda soruldu. Oyuncular League of Legends‘ın sosyal hayatlarına oldukça etki ettiğini belirttiler.

Profesyonel Oyuncuları League Of Legendsın Kız Arkadaş Edinme Konusunda Kendilerine Yardımcı Olduğunu Söyledi 1

Yapılan ankette LCS ve akademi oyuncularından 86 kişi yapılan ankete katıldı. Anket’te oyun dışında sorulan sorulardan bir kaçı profesyonel bir League Of Legends oyuncusu olmanın arkadaşlık konusunda yardımcı olup olmadığı sorulurken verilen cevaplarda %52‘sinin yardımcı olduğu %40‘nın olmadığı ve %7 ise emin olmadıkları yanıtını verdi.

Bu biraz size mantıksız gelebilir çünkü birçok profesyonel oyuncu gününün neredeyse 12 belki daha fazla saatini bilgisayar başında oyun oynayarak geçiriyor. Sosyal hayat olarak çok aktif olmasalar da yine de oyunun onlara arkadaşlık kurmakta yardımcı olduklarını söylediler.

Yapılan anket’te ayrıca oyunculara hangi lane’in diğerlerine göre daha az etkile olduğu sorulduğunda ise %60’ı top lane cevabını verdi. En önemlisi hangisi diye sorulduğunda ise %43’ü mid lane, %40.7’si ise jungle rolü olduğunu belirttiler.

Ayrıca Avrupa’mı yoksa Kuzey Amerika’da mı olmak isterseniz sorusuna ise %34.9’u Kuzey Amerikayı seçerek daha iyi bir bölge olduğunu söylediler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.