Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Profesyonel League Of Legends Oyuncusu Uzi Emekli Olduğunu Açıkladı

Profesyonel LoL oyuncusu Uzi emekliye ayrıldı.

Bu hafta başında yaptığımız haberde League of Legends Çin ligi LPL takımlarından RNG‘nin yeni sezon kadro duyurusunda Uzi’nin bulunmaması ardından bir çok kişi Uzi’nin neden kadroda yer almadığını merak ediyordu. Bugün beklendik şekilde Çinli Profesyonel League of Legends oyuncusu Jian “Uzi” Zi-Hao emekli olduğunu açıkladı.

Profesyonel League Of Legends Oyuncusu Uzi Emekli Olduğunu Açıkladı

Profesyonel arenaya adım attığından beri dünyanın en iyi ADC’si olarak gösterilen Jian “Uzi” Zi-Hao bugün resmi Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklama ile emekli olduğunu duyurdu. League of Legends hayranları ve geçmişte profesyonel oyunculuk yapmış olan bir çok isim ise Uzi’ye desteklerini ve oyuna kattığı değerden ötürü teşekkürlerini ilettiler.

Uzi’nin emekli olmasıyla birlikte, LPL’in ilk sezonunda oynayan tüm oyuncular emekliye ayrılmış oldu. Uzi ligin 1. sezonu sırasında, Royal Never Give Up‘ın dönemli organizasyonu olan Royal Club forması ile çıktığı profesyonel arena yolculuğunda tüm Dünya Şampiyonalarına katılmış ancak şampiyonluk görememişti.

Uzi’nin emekliye ayrılma nedeni ise geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar ve sağlık sorunları olduğu düşünülüyor. Ancak Uzi’den şimdilik neden emekli olduğuna dair tam bir açıklama gelmedi.

Uzi’nin şimdiye kadar oynadığı takımların tam listesi aşağıdaki gibidir.

  • Royal Club (2012-2014)
  • Star Horn Royal Club (2014-2014)
  • Oh My God (2014-2015)
  • Qiao Gu Reaper (2015-2016)
  • Newbee (2016-2016)
  • RNG (2016-2020)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.