Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pro Evolution Soccer, Nvidia’nın Ansel Teknolojisi ile Kusursuz Gözüküyor!

PES 2018 kusursuz grafikleri ile FIFA'ya yetişmeye çalışıyor. PES 2018 grafiklerinin kusursuz olmasını Nvidia'ya borçlu gibi.

Geliştiriciliğini ve yayıncılığını Konami’nin yaptığı PES serisi son yıllarda bekleneni bir türlü verememişti. 2013 yılından sonra FIFA’nın gerisinde kalan PES, 2018 sürümü ile oyun severler’i etkilemeyi başardı.

Pro Evolution Soccer Nvidia’nın Ansel Teknolojisi ile Kusursuz Gözüküyor 1

Futbol severlerin favori oyunları arasında yer alan PES, geçmiş yıllar da grafiklerini ve gerçekçiliğini yitirmiş olarak karşımıza çıkmıştı. Konami geçmiş yıllardan bir ders çıkardı ve 2018 sürümü ile oldukça iddialı olarak piyasaya çıkış yaptı. 12 Eylül’de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC platformu için çıkış yapan PES 2018, günümüz de oyun severler tarafından keyifle oynanıyor.

PES 2018 ilk yayınlandığı haftalarda gerçekten etkileyici bir kitleye sahip olmuştu. Ancak FIFA 18’in 29 Eylül’de yayınlanması ile PES’in krallığı da kısa sürdü. FIFA 18’in yayınlanmasının ardından ilk hafta içerisinde 1.6 milyon oyuncuya ulaşan kitlesi ile adeta dudak uçuklattı. FIFA 18’in bu sayısı gün geçtikçe artmaya da devam ediyor.

Pro Evolution Soccer Nvidia’nın Ansel Teknolojisi ile Kusursuz Gözüküyor 4

PES 2018, geçtiğimiz yıllarda ki kötü grafiklerini bu yıl titizlikle düzenleyerek bizlere sundu. PES 2018’in grafik kalitesi Nvidia’nın Ansel teknolojisi ile birleşerek ortaya kusursuz bir görüntü kalitesi sundu. Oyun içerisinde ki efektler Nvidia desteği sayesinde daha gerçekçi bir hal alırken oyuncu profilleri de günümüzde ki oyunculara yakın bir hale geldi.

Pro Evolution Soccer Nvidia’nın Ansel Teknolojisi ile Kusursuz Gözüküyor 3

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.