Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prison Architect, Empire of Sin ve CK 3 İçin Yeni Ek Paketler Duyuruldu

Paradox, popüler strateji oyunları için birkaç ek paket duyurdu. Prison Architect, Empire of Sin ve CK 3 için yeni ek paketler yayınlanacak.

Dün, bu yıl çevrimiçi olan PDXCON etkinliğinin bir sonraki baskısının lansmanını gördüm. Etkinlik hafta sonuna kadar sürecek. Konferans, mükemmel strateji serisinin son oyunu olan Victoria 3‘ün duyurusu ile açıldı ancak daha sonra Paradox tarafından yayınlanan Prison Architect gibi popüler oyunlara genişletmeler de duyuruldu.

PDXCON 1

Ek paketleri tartışmaya geçmeden önce, PDXCON etkinliği vesilesiyle, Steam’de yayıncı oyunlarının çoğunun indirimli olduğu ilginç bir promosyonun düzenlendiğini belirtelim. Ayrıca hafta sonu sonuna kadar Stellaris, Cities: Skylines ve Surviving Mars‘ı ücretsiz olarak test edebilirsiniz.

Crusader Kings III: Royal Court

CK3: Royal Court - Announcement Trailer

Crusader Kings III’ün ilk büyük eklentisi olan Royal Court ile başlayalım. Bu ek paket saray içi oyunlarını daha çekici hale getirecek. CK3 için yeni ek paket sayesinde oyun, eyaletteki en önemli insanlarla etkileşime girebileceğimiz ve tebaalarımız ile saray mensupları hakkında yargılarda bulunabileceğimiz taht odasının ayrıntılı bir 3B temsiliyle zenginleştirilecek.

Oyuncu, süslemeler satın alarak, daha iyi yemek sağlayarak ve çeşitli projeler üzerinde çalışması için sanatçıları işe alarak taht odasını geliştirecek. Tüm bunlar prestijimizi artıracak ve daha etkili konukları bizi ziyaret etmeye teşvik edecek. Dahası, Royal Court oyun mekanizmalarını genişletecek ve hem yeni (var olanların parçacıkları olan) hem de çeşitli kültürlerin birleştirilmesiyle oluşan karma benzersiz kültürler yaratma yeteneğini tanıtacak.

Crusader Kings III: Royal Court için çıkış tarihi açıklanmadı. Bununla birlikte yeni ek paketin piyasaya sürülmesiyle birlikte, yeni bir kültür ara yüzü ile oyunu zenginleştirecek bir güncellemenin olacağı ortaya çıktı.

Prison Architect: Second Chances

Prison Architect: Second Chances | Announcement Trailer

Ortaya çıkan ek paketler arasında ayrıca Prison Architect için Second Chances’de vardı. Ekleme için uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız çünkü paket bu yıl 16 Haziran’da PC, Xbox One ve PlayStation 4’te çıkış yapacak. Nintendo Switch kullanıcıları ek pakete 29 Haziran’da erişebilecek.

Second Chances, cezaevimizdeki mahpuslar için rehabilitasyon programları düzenlememizi sağlayacak. Onlara sivillerle toplantılar, köpeklerle dersler, eski mahkumlarla görüşmeler ya da barışçıl çatışma çözümü yöntemleri hakkında kurslar sağlayabileceğiz.

Hükümlülerin davranışlarını iyileştirecek, hizmet sürelerini kısaltacak ve tahliye edildikten sonra suç hayatına geri dönmeme şanslarını artıracak. Memurumuz suç işlemenin bedelini ödeyecek, böylece mahkumların davranışlarını değiştirmeye çalışmak için iyi bir motivasyona sahip olacağız.

Empire of Sin: Make It Count

Empire of Sin - Make it Count Announcement trailer

Empire of Sin bu yıl Make It Count genişlemesini alacak. Eklenti, oyuna yeni bir mafya patronu getirecek. En dikkat çekeni suç faaliyetlerinin ekonomik yönlerinde uzmanlaşmış ve bunları şiddetle birleştiren Meyer Lansky olacak.

Ek paket ayrıca şantaj gibi şeylerle uğraşan ve gülünç derecede yüksek faiz oranlarıyla kredi veren beş ek gangster sunacak.

Ayrıca Make It Count, Lansky ve akıl hocası Arnold Rothstein’a odaklanan yeni bir görev serisi sunacak. Ek paket ayrıca ek yetenekler ve görevler içerecek. Eklemenin lansmanıyla birlikte, oyunu bölgeleri yönetmek için bir ara yüz, ek zafer mekaniği ve modlar için destek ile zenginleştirecek bir güncelleme gelecek.

Hearts of Iron IV: No Step Back

Hearts Of Iron IV: No Step Back | Teaser Trailer

Son olarak, Hearts of Iron IV: No Step Back’den de bahsedelim. Ek paket için yalnızca kısa bir duyuru videosu yayınlandı. Genişleme doğu cephesine odaklanacak-. Bir süredir geliştiricilerin Sovyetler Birliği ile ilgili unsurları güçlü bir şekilde genişletmeyi ve yenilemeyi planladığını biliyoruz. Bunların arasında tarih kitaplarından bildiklerimizden çok farklı alternatif yollar da olacak. Örneğin, Polonya’daki monarşiyi yeniden kurmak mümkün olacak. Bu değişikliklerin bazıları eklentide görünürken diğerleri bir güncelleme ile ücretsiz olarak sunulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.