Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Prince Of Persia: Sands Of Time Remake Ertelendi!

Ubisoft'un popüler macera-aksiyon oyunu Prince of Persia: Sands of Time Remake ertelendi.

Geçtiğimiz aylarda Ubisoft yaptığı açıklama ile birlikte resmi olarak Prince of Persia: Sands of Time Remake‘i duyurmuştu. Döneminin en popüler oyunlarından biri olan Prince of Persia oyunu için Remake versiyonunun yeniden piyasaya sürülecek olması oyun hayranlarını sevindirmişti. Oyunun orijinal versiyonu ilk kez 2003 yılında piyasaya sürüldüğünde birçok oyuncu ve eleştirmen tarafından oldukça olumlu yorumlar almıştı.

Prince Of Persia Sands Of Time Remake Ertelendi 1

Ubisoft, Prince of Persia: Sands of Time Remake için en son yaptığı duyuru ile birlikte oyunun süresiz olarak ertelendiğini bildirdi. Bu haber büyük bir ihtimalle merakla oyunun çıkmasını bekleyen oyuncuları üzecek. Ancak elbette, bir oyunu geciktirmek, özellikle Ubisoft gibi şirketler için her zaman kötü olmayabilir. Şirket geçen yıl tüm oyunlarını erteledi ve çoğu lansman sırasında hala birçok hata barındırıyordu, her ne kadar Ubisoft oyunları piyasaya sürdükten sonra oyunlarda bulunan hataları hızlı bir şekilde gidermiş olsa da bu oyunların hatalarla dolu olarak piyasaya sürülmüş olması gerçeğini değiştirmiyor.

Şu an itibariyle Prince of Persia: Sands of Time Remake için resmi bir çıkış tarihi yok. Ubisoft’un oyunun ne zaman piyasaya süreceğini kestiremiyoruz, Ubisoft ayrıca oyunun ertelenme nedeniyle ilgili herhangi bir açıklamada da bulunmadı. Aşağıda, resmi Prince of Persia Twitter hesabı üzerinden yapılmış olan açıklamaya ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.