Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Praey for the Gods Steam’de Yayınlandı

Shadow of the Colossus esintileri taşıyan Praey for the Gods çıktı.

No Matter Studios, Shadow of the Colossus temalı oyunları Praey for the Gods’ın bugün Steam’de Erken Erişim sürümü olarak yayınlandığını duyurdu. Bunu kutlamak amacıyla aynı zamanda aşağıdan izleyebileceğiniz yeni bir oynanış fragmanı da yayınlandı.

praey for the gods steamde yayinlandi 1

Donmuş bir adada geçen Praey for the Gods, kendini ‘acımasız bir macera’ olarak tanımlıyor ve hayatta kalmak için tek şansınız ise inandığınız tanrıları yok etmek! Oyunda yalnız bir kahraman olarak yer alacağız ve ölmekte olan bir dünyanın uçurumuna giderek asla bitmeyen kışın ardındaki gizemi çözmeye çalışacağız. Açıkçası Praey for the Gods ilk aşamada hikâyesiyle dahi ilgi çekmeyi başarıyor.

Praey for the Gods’ın Steam Erken Erişim sürümünde oyunun şimdiye kadar yapılmış bütün içerikleri yer alacak. Daha önce yapımcı firma bir Kickstarter kampanyası da düzenlemişti ve epey aşama almıştı. Şu anda toplamda 5 boss hazır durumda ve tamamen oynanabilir vaziyette. Aynı zamanda ara sahneler, açık dünyayı keşfetme şansı, minyonlar, bulmacalar ve tüm diğer ek Kickstarter destekçi içerikleri de oyunda yer alıyor.

Unity grafik motoruyla hazırlanan Praey for the Gods muhtemelen Shadow of the Colossus oyuncularının ve kış temasını sevenlerin ilgisini çekecektir.

İyi seyirler!

Praey for the Gods - Early Access Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.