Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Power Rangers: Battle For The Grid’in İkinci Sezonundan Görüntüler Geldi!

Power Rangers: Battle For The Grid yeni sezon fragmanı aldı.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu için 24 Eylül itibari ile lansmana çıkan Power Rangers: Battle For The Grid olumlu geri bildirimler alırken oyunun yeni sezonuna dair ilk fragmanda yayınlandı.

Power Rangers Battle For The Grid’in İkinci Sezonundan Görüntüler Geldi 2

Oyunculara rekabetçi ve bol aksiyonlu bir oynanış yapısı sunan Power Rangers: Battle For The Grid Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendiriliyor. 32.00 TL fiyat etiketi ile de her oyuncunun kesesine uygun olan yapım fantastik oynanışı ve başarılı görsel efektleri ile hızla satış rakamlarını da artırmaya devam ediyor.

Bugün GamingBolt’un haberi ile izleme fırsatı bulduğumuz ikinci sezon fragmanında oyuncuları hareketli, tempolu ve bol aksiyonlu bir oynanışın beklediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. İkinci sezon ile geliştirici ekip oyuncularına Yeni iki arena ve ücretsiz bir düzine içerikler sunacakmış. Ücretli içeriklerin de oyuna geleceği yeni seonda White Ranger için bir yeni kostüm de ortaya çıkacak. Bu kostüm uygun bir fiyat etiketi ile oyunculara sunulacak.

Ücretli içerikler oyuna gelecek olan sezon pass ile de satın alınabilecekler.

Yeni sezonun fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Power Rangers: Battle for the Grid - Season Two Pass Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.