Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Tarzında Olan Temtem PC’de Ön Sipariş Edilebilir Oldu!

Temtem bu yıl lansmana çıkacak.

PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC platformu oyuncuları tarafından merakla beklenen Temtem bu yıl lansmana çıkacak. Bugün gelen bilgilere göre oyunun bilgisayar versiyonu Kickstarter üzerinde ön siparişlere açılmış.

Pokemon Tarzında Olan Temtem PC’de Ön Sipariş Edilebilir Oldu 2

Crema tarafından geliştirilen ve bu yıl içerisinde 4 farklı platformda oyuncuların karşısına çıkacak olan Temtem, Pokemon tarzındaki yapısı ile oyunculara macera deneyimi yaşatacak. MMO oyunu olarak oynanacak olan yapımda çevrimiçi bir deneyim bizleri bekliyor olacak. Pokemon tarzında bir yapıya sahip olan oyunda Pokemon’dan esinlenilmiş çok oyunculu bir oynanış yer alacak. İlerlemeye dayalı bir oynanışın yer alacağı oyunda birbirinden farklı karakterler ve hayvanlar yer alacak.

Zengin bir haritaya sahip olan yapım içerisinde farklı hayvanlar seçerek oyun içerisinde ilerlemeye çalışacaklar. Sık sık aksiyon yüklü sahnelerin yer alacağı oyunda diğer canlılar ile savaşacak, ayrıca arkadaşlarımızı da bu oyuna ortak edebileceğiz.

Kötü klan Belsoto’ya karşı mücadele edeceğimiz oyunda seçtiğimiz evcil hayvanları ve karakterleri özelleştirebilecek, geliştirebileceğiz. Oyuncular kendilerine uygun bir alanı inşa ederek diledikleri gibi de düzenleyebilecekler.

Steam’de sergilenmeye devam edilen yapım, PC Games N’in haberine göre Kickstarter üzerinde PC platformu için ön siparişlere açılmış.

Temtem - Kickstarter Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.