Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee İlk İki Günde 2.6 Milyon Adet Sattı!

Pokémon: Let's Go, Pikachu! and Let's Go, Eevee bekleneni başardı ve milyonlarca kopya satışı gerçekleştirdi.

Nintendo Switch platformu için geliştirilen ve 16 Kasım’da yayınlanan Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee geçtiğimiz aylarda yaptığımız haber de Switch’in en hızlı satan oyunu olmuştu.

Pokémon Lets Go Pikachu and Lets Go Eevee İlk İki Günde 2.6 Milyon Adet Sattı 2

22 Kasım’da yaptığımız haberde Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee’nin Nintendo Switch platformunda en hızlı satan oyunu olduğundan bahsetmiş, üç günde 3 milyon kopya satışı gerçekleştirdiğini belirtmiştik. Oyunun yayınlanmasından 1 aydan fazla bir süre geçti. Bu sabah oyun hakkında yeni bir istatistik daha oyuncularla paylaşıldı. Altchar’ın yapmış olduğu haberle öğrendimiz istatistik bilgisine göre Pokémon: Let’s Go, Pikachu! and Let’s Go, Eevee ilk iki günde tam 2.6 milyon adet kopya satışı gerçekleştirmiş. 16 Kasım ve 17 Kasım tarihlerinde oyun 2.6 milyon kopya satışı gerçekleştirirken, ilk üç günde ise 3 milyon kopya satış barajını aşmış.

Başarılı oyunun satış rakamlarının yüzde 38’i ABD’li oyunculara aitmiş. Oyun ilk iki günde ABD’de 1 milyon kopya satışı yapmış. Avrupa’da yüzde 30 ile 785.031 adet kopya satışı gerçekleştiren yapım, Japon pazarında ise yüzde 25 ile 664.081 adet kopya satışı gerçekleştirmiş.

Satışların yüzde 60’ında oyuncular Pikachu’yu tercih etti. Yüzde 40’lık dilim ise Eevee’yi tercih etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.