Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon GO ‘nun Efsane Karakterleri Geri Geliyor!

Efsane Pokemon GO Karakterleri kısa süreliğine bizimle birlikte olacak.

Pokemon GO yapımcısı Niantic, yaptığı açıklamada Pokemon Go ‘nun efsanevi karakterlerinin kısa bir süre aramız da olacağını bildirdi.

pokmeon

Kısa bir süre sonra aramızda olacak efsane Pokemon GO karakterinin en çok bilinen isimleri,  Lugia, Articuno, Zapdos, ve Moltres …

Pokemon Go macerasına 14 Ağustos tarihinde başlayacak olan oyuncular, efsanevi kuşların dördünü de koleksiyonlarına ekleme şansına sahip olacaklar. Daha önce olduğu gibi, Pokemon Gyms ‘ta Raid Battle patronları olarak görünecek. Oyuncular güçlü Pokemon ile savaşmak için diğer eğitmenlerle bir araya gelecekler; Bir kez yenildikten sonra, oyuncuların Efsaneleri yakalama fırsatı bulacak.

Pokemon Go şirketi Niantic, önce Chicago’da gerçekleşen Pokemon Go Fest olayını takiben Efsane Pokemon’u popüler oyuna ilk kez tanıttı. Ancak oyuncuların Pokemonu’u yakalamak için uğraştıklarını ve çokta kolay olmadığını biliyoruz; İlk iki, Lugia ve Articuno, sadece Pokemon Go Fest’ten sonraki hafta mevcutken, en yeni Legend Zapdos 8-14 Ağustos’ta ortaya çıktı. Oyuncular şimdi 31 Ağustos‘a kadar Raid Savaşlarında dört Pokemon ile karşılaşabilecek. Niantic her geçen gün geliştirmeye devam ettiğini ve oyuncularını mutlu etmeyi planlıyor gibi gözüküyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.