Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon GO’ da Oyuncuları Geri Toplamak İçin Yeni Güncelleme Duyuruldu

Niantic, bizi güldürmek için mi yapıyorsun bunları anlamıyorum. :)

İşin gerçeği özlediğim birşey yapıyorum şuan. Uzun süredir Pokemon GO ile ilgili haber yapmıyorduk ve bir hayli özlemiştim Pokemon Go haberi yapmayı. Bildiğiniz gibi, Pokemon GO, çıktı ve herkes delicesine Pokemon GO’ yu oynamaya başladı. Pokemon GO’ nun bu hızlı yükselişi, özellikle içerik eksikliğinden dolayı uzun sürmedi ve en sonunda oyun özellikle ülkemizde oynanmaz hale geldi. Durum böyle olunca, Niantic, iyice köşesine çekildi. Çok hızlı artan hisseler, hızlı bir düşüşe girdi. Niantic’ in kısa sürede bu duruma bir dur demesini bekliyorduk ama pek de dur diyemedi.

pokemon-go-hile-level-4-neler-vardir

Yeni güncelleme ile kaybettiği oyuncuların bir kısmını geri kazanmaya çalışan Niantic, pek te başamayacak gibi duruyor. Bundan sonra günlük ve haftalık bonuslar verecek Pokemon Go’ da günlük oyuna girme ve haftanın her günü oyuna girme gibi etkileşimler ödüllendirelecek.

Günlük bonus kazanmanız için gün iki yol var. Gün içerisinde bir Pokemon yakaladığınızda bonus olarak 500 XP ve 600 Stardust kazanabilir, Pokestop noktasını ziyaret ettiğinizde ise 500 XP ve birkaç bonus özel eşyanın sahibi olacaksınız.

Haftalık bonus kazanmak için ise, günlük bonusunu 7 gün boyunca eksiksiz yapmanız gerekiyor. 7 gün boyunca hergün Pokemon yakaladıysanız, 2.000 XP ve 2400 Stardust kazanacaksınız. 7 gün boyunca hergün Pokestop noktasını ziyaret ederseniz  2.000 XP ve birçok özel eşya sizlerin olacak.

İşin gerçeği bu özelliğin oyuncuların geri dönmesine yeteceğini kesinlikle düşünmüyoruz ama Niantic buna inanıyorsa, yoluna devam edebilir. Doğru yoldasın Niantic, devam böyle 🙂

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.