Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pokemon Benzeri MMO Oyunu Temtem’in Kickstarter Kampanyası Başladı

Temtem adlı yeni MMORPG oyunu oldukça ilgi çekici duruyor.

Bağımsız oyun stüdyosu Creme bugün son oyunu Temtem’i duyurdu. Pokemon benzeri bir MMORPG oyunu olacak olan Temtem şu anda Kickstarter üzerindeki fon kampanyasını sürdürürken, mütevazi bir rakama şimdiden ulaştı ve 70 bin dolara yükseldi. Oyunun kampanyası 2  Temmuz 2018 tarihinde bitecek ve hedeflenen miktar ise 200 bin dolar. Fakat bu kadar kısa süre içinde 70 bin dolar toplayabildiğini düşününce, yapımcı Creme rahatlıkla bu rakama ulaşacaktır.

pokemon benzeri mmo oyunu temtem kickstarter kampanyasi basladi 1

Aslına bakarsanız Temtem’e ‘Pokemon benzeri’ demek biraz haksızlık olabilir. Oyun daha çok MMO elementleriyle süslü bir Pokemon klonuna benziyor ve alpha aşamasına ise 2018’in Kasım ayında geçiş yapacak. Tam sürüm çıkış tarihi olarak ise 2020 Mayıs ayı hedefleniyor. Oyun buy-to-play servis modeliyle satılacak ve Kickstarter videosu da bugün yayınlandı.

Temtem’in bu denli bir ‘hype’ ile beklenmesi ise pek şaşırtıcı değil. Pokemon’un ne denli başarılı bir oyun olduğu biliniyor fakat online açıdan şimdiye kadar hiç tatmin edici olamamıştı. Pek çok insan ise Temtem’in ‘Online Pokemon oyunu’ olarak tanımlıyor.

Bakalım Temtem Kickstarter üzerinde ne kadar para toplayabilecek?

Temtem - Kickstarter Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.