Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Point Blank’e İkinci Dünya Savaşı Temalı Bir Güncelleme Geldi!

Point Blank’in yeni güncellemesi İkinci Dünya Savaşı temasını karşımıza çıkarıyor.

Popüler fps oyunları arasında yer alan ve günümüzde milyonlarca oyuncu tarafından oynanan Point Blank, yeni bir güncelleme aldı. Güncelleme ile oyuna İkinci Dünya Savaşı temalı yeni haritalar ve içerikler geldi.

Point Blank’e İkinci Dünya Savaşı Temalı Bir Güncelleme Geldi 2

İkinci Dünya Savaşı içeriklerini yeni bir güncelleme ile oyuncularına sunan Point Blank yüzleri güldürmeye devam ediyor. 20 Mart itibari ile oyuna gelen güncelleme ile o döneme ait yeni içerikler de ilk kez oyunculara sunulmuş oldu. Güncelleme ile oyuna ‘Harabeler’ ve efsanevi Alman Gustav topundan adını alan ‘Gustav’ isimli 2 yeni harita oyuna eklendi. Ayrıca güncelleme ile taraf ülkelerin kıyafetlerine bürünmüş karakterler de oyunculara sunuluyor.

Dönemin ruhunu en gerçekçi şekilde oyunculara sunacak olan güncelleme beraberinde oyunculara Kar98, MP40, Thompson, SKS, STG44 ve M1819 Muharebe Bıçağını da oyuncuların beğenisine sunuyor.

Güncelleme yeni içeriklerin yanı sıra rekabet dengesini de toparlayan bir yapı ile oyunculara sunuldu. Dengeleme sürecinde oyun içerisinde yer alan bazı silah ve içerikler kaldırıldı. Yeni sezon olan Beyaz Fırtına’yı Nisan ayında oyunculara sunacak olan yapım, 3 aylık sürelerle dereceli sistemde kendilerini kanıtlayan oyunculara harika ödüller sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Anonim

    SALAM

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.