Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Pocophone F2 Pro İçin Geri Sayım Başladı

Pocophone'un uygun fiyatlı amiral gemi modeli olacak olan Pocophone F2 Pro modeli kısa süre içerisinde tanıtılacak.

Uygun fiyatlı akıllı telefon modelleri ile dikkat çeken Pocophone markasının yeni akıllı telefonu Pocophone F2 Pro için geri sayım başladı.

pocophone f2 pro icin geri sayim basladi 2

Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin alt markası olan ve artık yoluna bağımsız bir marka olarak devam eden Pocophone’un yeni akıllı telefonları ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Pocophone’un kısa süre içerisinde duyurmaya hazırlandığı Pocophone F2 Pro modeli için geri sayımın başladığı açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde Google Play Console üzerinde görünen Pocophone F2 Pro modelinin Redmi K30 Pro temelli olacağı ortaya çıkmıştı. Ortaya çıkan bu detayın ardından POCO açıklama yaptı.

Yaşılan açıklamaya göre Pocophone F2 Pro modeli, Redmi K30 Pro tasarımına sahip olacak. POCO F2 Pro ismi ile de çıkabilecek olan modelin kısa süre içerisinde duyurulacağı açıklandı. Ülkemizde satışa sunulup sunulmayacağı şimdilik bilinmeyen modelin Avrupa fiyatının 649 euro fiyat etiketi ile satışa sunulacağı düşünülüyor. Modelin en üst sürümünün fiyatının ise 749 euro olacağı da gelen bilgiler arasında. Bu fiyatların 5G destekli modeller için olacağı söylenirken modelin 4G destekli modellerinin ise daha ucuz olacağı söyleniyor.

Redmi K30 Pro Özellikleri

Ülkemizde de satılması beklenen Redmi K30 Pro modeli 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğe sahip HFR10+ destekli 60Hz ekran yenileme hızına sahip AMOLED ekran ile birlikte geliyor. Redmi K30 Pro modelinin ekranı 12000 nit parlaklık değerine erişebiliyor. Pop – Up kamera sisteminin bulunduğu modelde bu sayede herhangi bir çentik bulunmuyor. 

Qualcomm’un en güçlü işlemcisi olan Snapdragon 865 işlemcisinden güç alan Redmi K30 Pro modeli 6 GB RAM ve 8 GB RAM seçeneklerine sahip. Redmi K30 Pro modeli ayrıca 128 GB ve 256 GB dahili depolama alanı kapasitelerine sahip. Redmi K30 Pro modeli ayrıca 5G ağlara bağlanabiliyor.

Redmi K30 Pro modeli arkasında 64 megapiksel çözünürlüğe sahip 1/1.7 inç sensör boyutu, 26 mm odak uzaklığı, 0.8µm piksel boyutu, piksel birleştirme teknolojisi ile 1.6µm süper piksel oluşturma, OIS desteği sunan ana kamerasına ek olarak 13 megapiksel geniş açı sensörü + 5 megapiksel çözünürlüğe sahip telefoto sensörü ve 2 megapiksel çözünürlüğe sahip derinlik sensöründen oluşan dörtlü kamera kurulumuna sahip. Modelin ön kamerası ise 20 megapiksel çözünürlüğünde. 33W hızlı şarj teknolojisine sahip olan 4.700 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenen model, tam 63 dakikada tamamen doluyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.