Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

POCO F2 Pro Çıkış Tarihi Belli Oldu

POCO'nun merakla beklenene POCO F2 Pro modelinin tanıtım tarihi belli oldu.

Pocophone’un uzun süredir beklenen yeni akıllı telefonu POCO F2 Pro modelinin çıkış tarihi belli oldu. İşte POCO F2 Pro modelinin çıkacağı tarih. 

poco f2 pro cikis tarihi belli oldu 2

Yoluna artık bağımsız bir marka olarak devam eden POCO markasının uzun süredir beklenen yeni akıllı telefonu POCO F2 ailesi ile ilgili yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. POCO’nun beklenen akıllı telefonu POCO F2 Pro modelinin çıkış tarihi ise netleşti. Bununla birlikte POCO F2 Pro modelinin bazı özellikleri de ortaya çıktı. 

İşlemci tarafından Qualcomm Snapdragon 865 işlemci ile birlikte gelecek olan POCO F2 Pro modelinin tanıtım tarihi belli oldu. Ortaya çıkan bilgilere göre POCO F2 Pro modeli farklı bir isim ile karşımıza çıkabilir. 

Kısa bir süre önce Google Play Console üzerinde ortaya çıkan model, Redmi K30 Pro olarak karşımıza çıkabilir. Fiyatının 570 euro olması beklenen POCO F2 Pro modelinin bu fiyatının 128 GB depolama alanına sahip sürümü için olması bekleniyor. Modelin diğer versiyonlarının fiyatı ise şimdilik bilinmiyor. POCO F2 Pro modelinin Portekiz fiyatı ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip sürümü için 649 euro olarak açıklanırken, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanı için 749 euro olarak ortaya çıkmıştı. 

Yapılan açıklama ile birlikte POCO F2 Pro modelinin İspanya lansmanı 12 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek. Farklı renk seçenekleri ile birlikte gelecek olan modelin renk seçenekleri Redmi K30 Pro modelinin Çin pazarındaki renkleri ile aynı olacak. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.