Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation Store Far Cry 6’nın Çıkış Tarihini Ve Detaylarını Sızdırdı

PlayStation Store Hong Kong, henüz resmi olarak açıklanmamış olan Far Cry 6'nın bilgilerini ve çıkış tarihini sızdırdı. Sızıntıya göre oyun 18 Şubat 2021 yılında yayınlanacak.

Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 6 görünüşe göre PlayStation Store tarafından sızdırmış gibi görünüyor. Ve mağaza da yazan bilgilere göre oyun 18 Şubat 2021 tarihinde piyasaya çıkacak.

PlayStation Store Far Cry 6nın Çıkış Tarihini Ve Detaylarını Sızdırdı 1

Geçtiğimiz günlerde Far Cry 6 ile ilgili yapmış olduğumuz haberde Breaking Bad‘in en sevilen karakterlerinden biri olan Gus Fringe’in yeni Far Cry oyunu olan Far Cry 6’da bulunacağını söylemiştik. Bugün ise PlayStation Store’un Hong Kong sitesinde yeni oyunu resmen sızdırılmış gibi görünüyor. Far Cry 6, Yara isimli tropik bir adada oynayacağız.

Oyunun açıklamasında “Zamanı donmuş tropik bir cennet Yara’ya hoş geldiniz. Yara’nın diktatörü Anton Castile, oğlu Diago’nun kendi izinden gitmesine ve ülkenin eski ihtişamını ne pahasına olursa olsun geri getirmesine izin vermek istiyor.” yazıyor.

Yazan diğer bilgilere göre oyuncular Dani Rojas adında Yara adasının gerilla savaşçısı olarak Anton’un adamları ile çarpışacak ve kendi halkını kurtarmaya çalışacak. Far Cry 6, bugüne kadarki en büyük Far Cry oyun haritasına sahip olmayı vaat ediyor. Listeye göre, oyunda ormanlar, plajlar ve Yara’nın başkenti olacak.

Far Cry 6 hem mevcut hem de yeni nesil platformlarda piyasaya sürülecek. Ancak, yeni nesil konsol sürümlerinde önemli ölçüde geliştirilmiş grafikler bulunup bulunmayacağını henüz bilmiyoruz. Oyun ayrıca hem çevrimdışı hem de çevrimiçi modlara sahip olacak.

Oyun resmi olarak büyük bir ihtimalle Pazar günü yapılacak olan Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.