Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5’in Tasarım Açıklaması Yakında Duyurulacak

Son çıkan söylentilere göre PlayStation 5'in tasarımı önümüzde ki haftaya ortaya çıkacak.

İnternette son günlerde dolaşan bir söylenti oyunun tasarımının yakında duyurulacağı yönünde. PlayStation 5 tasarımının ortaya çıkışı, Takashi Mochizuki‘ye göre çok uzak değil. Bakalım yakın bir tarihte Sony yeni nesil konsolunun tasarımını tanıtacak mı.

PlayStation 5in Tasarım Açıklaması Yakında Duyurulacak 1

PlayStation 5 tasarımı hala devam ediyor ve sadece Sony, konsolunun tasarımının ne zaman yapılacağına dair henüz bir bilgi vermedi. Japon teknoloji devi hala birçok şeyi gizli tutuyor, ancak Haziran PlayStation 5 etkinliğinde, konsolun kendisiyle ilgili yeni ayrıntılarla birlikte birçok birinci ve üçüncü taraf oyununun ortaya çıkmasını bir çok hayran merakla bekliyor ve PlayStation 5 etkinliği yaklaştıkça hayranlar aynı zamanda Playstation 5 konsolunun tasarımınında ortaya çıkacağını düşünüyor.

Bloomberg‘in teknoloji muhabiri Takashi Mochizuki’ye göre, PlayStation 5 tasarım açıklaması da çok uzak değil. Mochizuki, konsol görüntülerinin sızıntı riskine yol açabilecek PlayStation 5’in seri üretiminin başladığını belirtiyor. Bu nedenle Sony, tasarımı yakında ortaya çıkarmayı, eğrinin önünde kalmayı ve olası sızıntı riskini ortadan kaldırmayı planlıyor.

Mochizuki, “PS5 tasarımının resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz, çünkü seri üretim başlıyor ve bu da konsol / konsol imajının sızıntı riski anlamına geliyor” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.