Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 5 Çıkışı Tarihine Dair Önemli Açıklama

Sony yetkilisinden önemli PlayStation 5 açıklaması.

Teknoloji devi Sony’nin bu yılın sonunda satışa sunacağı yeni oyun konsolu PlayStation 5’in çıkış tarihi hakkında Sony Başkan Yardımcısı önemli bir açıklama yaptı.

playstation 5 cikisi tarihine dair onemli aciklama 2

Sony Başkan Yardımcısı, Hiroki Totoki, PlayStation 5 konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Totoki PlayStation 5 oyun konsolunun zaman çizelgesi için geçmiş oyun konsolları rehber olarak alacaklarını belirtti. Totoki ayrıca oyun konsolunun fiyatının henüz belirlenmediğini de açıkladı.

Konsol oyuncularının merakla beklediği PlayStation 5 oyun konsolu büyük bir gizlilikle geliştirilmeye devam ediyor. Şimdilik hakkında tasarım bilgisi ya da kesin özelliklerini bilemediğimiz konsolunun çıkış tarihine dair önemli bir açıklama yapıldı.

Sony Başkan Yardımcısı görevini yürüten Hiroki Totoki, uygun zamanın gelmesi durumunda yeni oyun konsollarını satışa sunacaklarını açıkladı. PlayStation 5’in çıkış tarihini kesin olarak söylemenin zor olduğunu belirten Totoki, yeni oyun konsolunun zaman çizgisinin önceki nesil PlayStation konsolu ile benzer olacağını açıkladı.

Sony’nin geçtiğimiz dönemde katıldığı bazı etkinliklere bu yıllarda katılmadığı düşünüldüğünde takvimde zaman kaymaları olabilir. Nitekim PlayStation 4 modeli, 20 Şubat 2013 tarihinde PlayStation Meeting etkinliğinde duyurulmuş ve gerçek tanıtımı ise E3 2013 etkinliğinde olmuştu. Bilindiği gibi Sony son yıllarda E3 etkinliklerine katılmıyor. Sony’nin yeni oyun konsolunun tanıtım takviminin bu ay içerisinde kesinleşmesi bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.