Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayStation 4 Dünya Çapında 102.8 Milyon Adet Sattı!

PlayStation 4'ün tüm dünyada ne kadar sattığı ortaya çıktı.

Günümüzde oyun sektörü PlayStation 5’i beklerken PlayStation serisinin 4’ncü konsolu deli gibi satmaya devam ediyor. Tüm dünyaca 100 milyondan fazla satan başarılı oyun konsolu net satış adedi ile gündeme geldi.

PlayStatio 4 Dünya Çapında 102.8 Milyon Adet Sattı2

Oyunculara en gerçekçi deneyimleri sunan PlayStation 4 günümüzün en çok satış gerçekleştiren oyun konsollarından bir tanesi olarak satışlarına devam ediyor. 100 milyondan fazla satış gerçekleştiren ve Sony’ye milyonlarca dolar kazandıran oyun konsolu güncel satış adedi ile yine haberlerde yer buldu. Aylar önce de satış sayısı ile gündeme gelen konsol güncel satış adedi ile dudakları uçuklattı.

GamingBolt’un haberi ile edindiğimiz bilgilere göre  PlayStation 4 günümüze kadar tüm dünyada toplamda 102.8 milyon adet satış gerçekleştirmiş. Sony’nin PlayStation 2’den sonra en çok satan oyun konsolu PS4 olmuş. Buna ek olarak şuana kadar 61.3 milyon adet PS4 yazılımı oyunculara satılmış.

Şubat 2020’de PlayStation 5’i duyurmaya hazırlanan Sony, PS4’ün satışlarından oldukça memnun.

PS5 ile oyunculara yeni özellikler ve daha fazlasını sunacak olan Sony detaylı bir tanıtım etkinliği ile ilgiyi üzerine çekecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.