Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Konsol Sürümünde Nişan Desteği Olmayacak!

Xbox One oyuncuları için kötü haber bugün geldi. Oyunun konsol sürümünde nişan desteği olmayacağı duyuruldu.

Xbox One oyuncuları için bugün üzücü bir haber geldi. Konsol oyuncularının PlayerUnknown’s Battlegrounds’a alışma süreci uzun sürecek gibi görünüyor. Bugün gelen haber ile PlayerUnknown’s Battlegrounds’un konsol sürümünde nişan desteği olmayacağı belirtildi.

PlayerUnknown’s Battlegroundsun Konsol Sürümünde Nişan Desteği Olmayacak 3

Steam’in yeni lideri olan PlayerUnknown’s Battlegrounds DOTA 2 ve CS:GO’yu geride bırakmaya devam ediyor. PC sürümü ile milyonlarca oyuncuya kısa zamanda ulaşan PUBG, satış rekorları kırmaya devam ediyor.

Microsoft’un E3 2017 sunumu sırasında tanıtılan PUBG, PC platformundan sonra konsollar içinde özel olarak geliştirileceği duyurulmuştu. Konsol oyuncularının yakından tanıdığı aim assist(nişan desteği) terimi Xbox One’da bulunmayacak.

Peki nişan desteği ne işe yarıyordu? Aslında bu tarz aksiyon oyunlarında nişan desteği hedefi daha iyi almayı ve hedefi vurmamız için bize artı sağlıyordu. PC platformunda nişan desteği oldukça kaliteli bir halde karşımıza çıkıyor. Bu özelliğin konsol platformunda yer alması oyuncuların vuruş yeteneğini zorlayacak gibi görünüyor.

PlayerUnknown’s Battlegroundsun Konsol Sürümünde Nişan Desteği Olmayacak 2

Görünüşe göre geliştirici ekip olan BlueHole, PUBG için zorlayıcı bir atmosfer yaratıyor. PUBG konsol oyuncuları tarafından beğeni kazanır mı bilinmez ama PC platformu için oldukça başarılı giden grafiğini korumaya devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.