Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds’un Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 1 Milyon’un Altına Düştü!

PlayerUnknown's Battlegrounds kan kaybediyor.

Dün yaptığımız haberde PlayerUnknown’s Battlegrounds’un yayınlandığı 1 yıl boyunca eş zamanlı olarak 1 milyondan fazla oyuncuya sahip olduğunu belirtmiştik. PUBG’nin oyuncu sayısı düştü.

PlayerUnknowns Battlegrounds’un Eş Zamanlı Oyuncu Sayısı 1 Milyon’un Altına Düştü 2

Konsol, bilgisayar ve mobil platformda milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds ilk kez eş zamanlı oyuncusunda 1 milyonun altına düştü. PC Games N’in haberine göre PlayerUnknown’s Battlegrounds’un eş zamanlı oyuncu sayısı 366 gün sonra ilk kez 1 milyon oyuncunun altına düşmüş. Son 24 saat içerisinde PUBG’nin eş zamanlı oyuncu sayısı 960.263 kişi olarak ölçülmüş.

PUBG’nin günümüze kadar en yüksek oyuncu sayısı 13 Ocak’ta 3.2 milyon oyuncu olarak ölçülmüştü. 366 gündür 1 milyondan fazla eş zamanlı oyuncu tarafından oynanan başarılı yapım, yeni kış haritası ile birlikte oyuncu sayısını artırmayı hedefleyecek. Kış haritasının oyuna ne zaman geleceği konusunda herhangi bir tarih bulunmazken bu harita oyunculara birbirlerini takip etme fırsatı sunacak.

Fortnite ile olan rekabetinin çok arkasında kalan PUBG, Fortnite’ın 140 milyondan fazla oyuncusuna karşı nasıl bir adım atacak henüz bilinmiyor.

PlayerUnknown’s Battlegrounds, son 24 saatte 960.263 kişi tarafından oynandı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.