Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Playerunknown’s Battlegrounds’taki Hatayı Avantaja Çeviren Oyuncu Banlandı!

Playerunknown's Battlegrounds oyuncusu, canlı yayın yaptığı esnada karşısına çıkan bir hatayı avantaja dönüştürüp rakiplerini seri biçimde öldürünce oyundan ban yedi. Haritadaki evlerin ekrana gelmemesinden faydalanan oyuncu, rakiplerin üzerinden otomobille geçti.

Battle Royale modunun yaratıcısı olan Brendan Greene ve Bluehole stüdyosunun ekibi tarafından geliştirilen, Bluehole tarafından yayınlanan Playerunknown’s Battlegrounds, popülerliğinden hiçbir şey kaybetmeden topluluğunu büyütmeye devam ediyor. Henüz erken erişim aşamasında olmasına rağmen 6 milyonun üzerinde satış yakalayan oyunun haftalık güncellemeleri ve aylık büyük güncellemeleri yayınlanmaya devam ediyor. Hata düzeltmelerinin üzerine gitme konusunda kararlı ve istikrarlı hareket eden geliştirici ekibin hesap etmediği küçük sorunlar oyuncuların deneyimine yansımaya devam ediyor. Bunun çok tuhaf bir örneği kısa süre önce yaşandı.

playerunknowns battlegrounds 1

Twitch üzerinden canlı yayın yapmakta olan oyuncunun ekranına haritadaki binalar gelmeyince bütün rakipleri açıkta kaldı. Görünmez binalar fiziksel bir engel oluşturmayınca, rahatça görebildiği rakiplerinin üzerinden otomobille geçerek seri şekilde kill almayı başardı. Ancak bu durum oyuncuları takip eden ekibin gözünden kaçmadı.

Oyundaki bir hatayı kendi lehine çeviren oyuncu ban yedi. Oyunun henüz beta aşamasında olduğu düşünülürse, karşılarına çıkan herhangi bir hatayı eğlenceye çeviren oyuncuların ban yemesi topluluk tarafından hiç de hoş karşılanmadı. Kısa süre önce popüler Twitch yayıncısı Dr. Disrespect de benzer bir sebepten ban yemiş ve topluluk çok büyük bir teki göstermişti.

Oyunların en başta eğlenmek için olduğu düşünüldüğünde ve PUBG’ın henüz beta aşamasında olması hesaba katılınca bu cezanın biraz fazla sert olduğunu söyleyenler çıkacaktır. Haksız da sayılmazlar. Olayın videosunu aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz.

Destiny Discovers fps PUBG Glitch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.