Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds’ın 1.0 Sürümü Beraberinde Çöl Haritasının da Tamamını Getirecek!

PlayerUnknown's Battlegrounds'ın 1.0 sürümü şuan BlueHole tarafından test sunucularında test ediliyor. Sürüm oyuna yeni eklenecek olan Çöl Haritası'nı da beraberinde getirecek.

Bilgisayar platformu için yayınlanan PlayerUnknown’s Battlegrounds, 20 milyon satış rakamlarını da devirdikten sonra Xbox One platformuna da geleceğini duyurdu. Aralık ayın da oyunun tam sürümünü yayınlamayı planlayan BlueHole, PlayStation 4 platformu için herhangi bir bilgi paylaşmadı.

PlayerUnknowns Battlegrounds’ın 1.0 Sürümü Beraberinde Çöl Haritasının da Tamamını Getirecek 2

BlueHole bu yıl PlayerUnknown’s Battlegrounds ile kasasını doldurdu ve hatta taşırdı bile. Ünlü oyun geliştiricisinin bu yıl ki başarılı yapımı PUBG, henüz erken erişimde bulunmasına rağmen 20 milyon satış rakamlarını aşarak Steam’de en çoksatan oyunların arasında ilk sırada bulunuyor. Aylardır tahtından bit türlü indirilemeyen PUBG, Steam’de ki tahtını kolay kolay kimseye kaptırmayacak gibi görünüyor.

Aralık ayında oyunun 1.0 sürümünü yayınlamayı planlayan BlueHole, aynı zamanda oyunu Xbox One platformunda da görücüye çıkaracak. Oyunun 1.0 sürümünün şuan test aşamasında olduğunu biliyoruz. Test aşamasında özellikle oyuna yeni eklenecek olan yeni Çöl Haritası üzerinde titizlikle duruluyor. Yeni Çöl Haritası’nda herhangi bir hatanın meydana gelmemesi için gece gündüz çalışan BlueHole, oyunun fizik mekanikleri üzerinde de ufak çaplı değişiklikler yapıyor.

PlayerUnknowns Battlegrounds’ın 1.0 Sürümü Beraberinde Çöl Haritasının da Tamamını Getirecek 1

Test sunucuların da bulunan 1.0 sürümünün oyun dosyaları içerisinde çeşitli değişiklikler yapan Bluehole, önemli yama notlarını da ilerleyen zamanlarda yayınlayacak. Yama notlarının ne zaman yayınlanacağı hakkında net bir bilgiye yer verilmedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.