Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Playerunknown’s Battlegrounds’a Yeni İçerikler Ve Tekrar Özelliği Geliyor

PUBG ekibinin başındaki isim Brendan Greene, gelecek güncellemeler hakkında konuştu.

Battle Royale modunun başarılı geliştiricisi ve Playerunknown’s Battlegrounds ekibinin başındaki isim Brendan Greene, kısa süre önce verdiği bir röportajda, oyunun gelecek güncellemeleri ve ekibin planları hakkında konuştu. Bluehole ekibi ile geliştirmekte olduğu oyunun önümüzdeki aylarda yayınlanacak güncellemelerini şimdiden planladıklarını dile getiren Greene, oyuna eklenecek modlardan da bahsetti. Bunların içinde aksiyonu ikiye katlayacağını düşündüğümüz, tekrar özelliği de yer alıyor.

playerunknowns battlegrounds 2

Henüz erken erişim aşamasında olan oyun, kısa süre içinde milyonlarca oyuncuya ulaştı ve yayın rekorlarını üst üste kırmayı başardı. Steam üzerinden sadece PC için çıkış yapan oyunun, binlerce Twitch yayıncısı bulunuyor. Hem çok sürükleyici ve eğlenceli bir mod olduğunu düşündüğümüz Battle Royale’in hem de istikrarlı gelişim desteğinin bir araya gelmesi ile büyük bir başarı elde eden PUBG, son iki aydır listelerin zirvesinde yer alıyor.

Oyuncu topluluğunun dört gözle beklediği açıklamalar, Greene’in kendi ağzından döküldü. Yeni bir ekip topladıklarını ve bu ekiple birlikte oyunun gelecek içerikleri üzerine çalıştıklarını ifade etti. Bu içerikelrden en heyecan verici olanı ise, 2D ve 3D tekrar oynatma özelliği olacak diyebiliriz.

2D tekrarlar, oyunun başından sonuna izlediğiniz stratejiyi, aksiyonu ve harita üzerindeki hareketlerinizi izlemenizi sağlayacak. 3D tekrar modu da, oyuna hem zamanı yavaşlatma özelliği hem de yeni sinematik modlar katacak. Giriştiğiniz aksiyonu daha muhteşem açılardan izleyebileceksiniz. YouTuberlar ve Twitch yayıncıları için vazgeçilmez bir özellik olacağını tahmin edebiliyoruz.

Ayrıca oyuna bir de senaryo modu ekleneceği söyleniyor. Battlegrounds karmaşasının arkasında yatan hikaye üzerine çalışıldığını dile getiren Greene, yeni haritaların da yolda olduğunu müjdeledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.