Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

PlayerUnknown’s Battlegrounds Xbox One Ve PlayStation 4’te Çapraz Oynanabilecek!

PUBG'ye çapraz oynama desteği Eylül ayının başında gelecek.

Konsol, bilgisayar ve mobil platformda milyonlarca oyuncuya sahip olan PlayerUnknown’s Battlegrounds yine oyuncuların yüzünü güldürecek olan yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Oyuna çapraz oynama özelliği gelecek.

PlayerUnknowns Battlegrounds Xbox One Ve PlayStation 4’te Çapraz Oynanabilecek 2

2017’den bu yana milyonlarca oyuncu tarafından oynanan PlayerUnknown’s Battlegrounds geçtiğimiz aylarda çapraz oynama özelliği ile gündeme gelmişti. Oyuncular tarafından en çok istenen özelliklerden birisi olan çapraz platform özelliği nihayet oyuna geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre oyunun PlayStation 4 ve Xbox One sürümlerine çapraz oynama özelliği gelecekmiş. Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları çapraz olarak birbirleri ile mücadele edebileceklermiş. Yani birlikte savaşabileceklermiş.

Gamescom 2019’da sunum yapan PUBG Corp çapraz oynama özelliği için şuanda çalıştıklarını ve en kısa sürede en çok istenen bu özelliği oyunculara sunacaklarını belirtmiş. Çapraz oynama özelliği Eylül 2019’un başında oyunculara sunulacak ve oyuncular resmen birbirleri ile savaşmaya başlayabileceklermiş. PUBG Corp çapraz oyma özelliği ile yine aynı harita içerisinde 100 farklı oyuncuyu ağırlamayı hedefliyormuş. Ayrıca geliştirici ekip oyundaki eşleştirme süresini de en aza indirmeyi hedefliyormuş.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.